ΣΙΝΕΜΑ

/

Στο δημοτικό κινηματογράφο Άνεσις του Αγρινίου από 30/3 το «Dungeons & Dragons: Εντιμότητα μεταξύ Κλεφτών»

Κοινοποίηση
Tweet

Θα προβάλλεται έως και την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023 στις 9:30 μ.μ. - Πρωταγωνιστούν ο Κρις Πάιν, η Michelle Rodriguez, ο Rege-Jean Page, κ.α.

Η ταινία φαντασίας με στοιχεία περιπέτειας και κωμωδίας «Dungeons & Dragons: Εντιμότητα μεταξύ Κλεφτών» που κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας την Πέμπτη 30/3/2023 ταυτόχρονα με την έξοδο της στις ΗΠΑ, θα προβληθεί στον Δημοτικό κινηματογράφο «Άνεσις» στην γειτονική πόλη του Αγρινίου, από την Πέμπτη 30 Μαρτίου έως και την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023.

Ώρες προβολής : 9:30 μ.μ.

Ένας γοητευτικός κλέφτης και μια ομάδα τυχοδιωκτών οργανώνουν μια επική ληστεία για την απόκτηση ενός χαμένου κειμηλίου, αλλά τα σχέδια τους θα στραβώσουν επικίνδυνα, όταν συγκρουσθούν με τα λάθος άτομα. Η ταινία «Dungeons & Dragons: Εντιμότητα Μεταξύ Κλεφτών» ζωντανεύει τον πλούσιο κόσμο και το πνεύμα του θρυλικού παιχνιδιού ρόλων σε μια ξεκαρδιστική και γεμάτη δράση κινηματογραφική περιπέτεια.

Σκηνοθεσία: John Daley, Jonathan Goldstein

Παίζουν οι ηθοποιοί: Chris Pine, Michelle Rodriguez, Hugh Grant, Rege-Jean Page, Sophia Lillis, Jason Wong, Daisy Head, Justice Smith.

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι :

ΚΑΝΟΝΙΚΟ 6€

ΜΑΘΗΤΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ – ΑΜΕΑ (με την επίδειξη κάρτας ) 4€.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture