ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κοντονής:"Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για διαπραγμάτευση δεν εννοεί τελεσίγραφα"

Κοινοποίηση
Tweet

Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιμήκυνσης

Την πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ για διαγραφή μεγάλου μέρους του χρέους επανέλαβε ο Σταύρος Κοντονής με δηλώσεις του στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα και της Αγγελικής Λάζου στον Real Fm 97,8, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιμήκυνσης αναλόγως με την πορεία της διαπραγμάτευσης.

«Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι καθαρή. Εμείς θέλουμε μεγάλη διαγραφή του χρέους με ρήτρα ανάπτυξης για την αποπληρωμή του υπολοίπου. Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για διαπραγμάτευση δεν εννοεί τελεσίγραφα», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διευκρινίζοντας πως σε μια διαπραγμάτευση θα ακουστούν όλες οι απόψεις.

Παράλληλα, υπογράμμισε την σημασία της συζήτησης για το δημόσιο χρέος η οποία άνοιξε καθώς «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι προ των πυλών της εξουσίας».

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις