MARIA'S TASTE

/

Γρανίτα σοκολάτα, αντίδοτο στον καύσωνα!

Κοινοποίηση
Tweet

Κατηγορία : Γλυκά Νο43

Οι γρανίτες είναι συνυφασμένες με το καλοκαίρι και ειδικά ένα τόσο καυτό καλοκαίρι όπως αυτό που διανύουμε. Ας δοκιμάσουμε μία με σοκολάτα του Παρλιάρου!

Υλικά

400 γρ. κουβερτούρα
650 γρ. νερό
100 γρ. ζάχαρη
30 γρ. μέλι

 

Εκτέλεση

Σε μία κατσαρόλα βράζουμε τη ζάχαρη μαζί με το μέλι και το νερό και το αδειάζουμε πάνω από την τεμαχισμένη κουβερτούρα. Ομογενοποιούμε πολύ καλά και αδειάζουμε σ' ένα μεταλλικό σκεύος. Βάζουμε στην κατάψυξη για 3 ώρες τουλάχιστον. Το χτενίζουμε μ' ένα πιρούνι και σερβίρουμε σε ποτήρια.

Tips : Αν μας έχει παγώσει πολύ η γρανίτα τη χτυπάμε στο μπλέντερ και την ξαναβάζουμε στην κατάψυξη για λίγη ώρα.

Για εξτρά άρωμα μπορούμε να αρωματίσουμε με λίγες σταγόνες μαύρο ρούμι πριν τη βάλουμε στην κατάψυξη.

Καλή απόλαυση!

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Maria's taste