Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Το Χαμόγελο του Παιδιού» υποδέχτηκε 33 Φιλανδούς Κοινωνικούς Λειτουργούς"

"Το Χαμόγελο του Παιδιού» υποδέχτηκ...

Στα πλαίσια εκπαιδευτικής συνάντησης στο Κέντρο Νοτιοανατολικής Ευρώπης για τα Εξαφανισμένα & υπό Εκμετάλλευση Παιδιά

Tην Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011 πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Νοτιοανατολικής Ευρώπης για τα Εξαφανισμένα και υπό Εκμετάλλευση Παιδιά, εκπαιδευτική επίσκεψη (study visit) αντιπροσωπείας 33 Κοινωνικών Λειτουργών από την Φινλανδία. Η επίσκεψη διοργανώθηκε σε συνεργασία με την πρεσβεία της Φινλανδίας στην Αθήνα. Σκοπός της επίσκεψης τους ήταν να ενημερωθούν εκτενώς για τις δράσεις του οργανισμού μας καθώς και για τον ρόλο του Κέντρου Νοτιοανατολικής Ευρώπης, το οποίο εδρεύει στην Ελλάδα και συντονίζεται από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Κατά την διάρκεια του study visit είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις με βάση την εμπειρία μας, ενώ ενημερωθήκαμε και για το πως λειτουργεί η παιδική προστασία στην Φινλανδία. Μετά την ενημέρωση ακολούθησε επίσκεψη στο σπίτι μας στον Καρέα, όπου περάσαμε μια υπέροχη ημέρα με τα παιδιά μας!

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί μια ακόμη αναγνώριση σε διεθνές επίπεδο του έργου που επιτελείται από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και της τεχνογνωσίας του, με ενεργό συμμετοχή σε σημαντικές δράσεις και πέρα από τα σύνορά μας.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις