Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Η παράσταση «Χωρίς Στεφάνι» του Αλ. Παπαδιαμάντη

Πάτρα: Η παράσταση «Χωρίς Στεφάνι» του Α...

Από το Θεατρικό θίασο του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας

Στο Βυζαντινό Κάστρο, πρόκειται να ανεβαίνει η παράσταση «Χωρίς Στεφάνι» του Αλ. Παπαδιαμάντη, από το Θεατρικό θίασο του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στις 20:30το απόγευμα. Είναι η πρώτη απόπειρα του θιάσου σε ένα απαιτητικό έργο που αποτελεί σύνθεση και θεατρική διασκευή τεσσάρων διηγημάτων του πεζογράφου μας υπό τη σκηνοθεσία της Ευανθίας Στιβανάκη: «Χαλασοχώρηδες», «Γυνή Πλέουσα», «Ο Πανδρολόγος», «Χωρίς Στεφάνι». Ενσωματώνονται επίσης αποσπάσματα από τα διηγήματα «Αποσώστρα», «Δασκαλομάνα», «Συχαρίκια», «Έρως-Θέρος».

Οι δεκατρείς δάσκαλοι που αποτελούν το θίασο χαρίζουν στιγμές ξεκαρδιστικές, τραγικές, λυπημένες και χαρούμενες, ανασύροντας από το παρελθόν μνήμες της παιδικής μας ηλικίας, κομμάτια του εαυτού μας και της ελληνικότητάς μας.

Η παράσταση δίνεται με την χορηγία του Δήμου Πατρέων, στο Εξαπύργιο του Βυζαντινού Κάστρου. Εισιτήρια προπωλούνται στα γραφεία του Συλλόγου Δασκάλων, πλ. Γεωργίου Α’ 50, τηλ. 2610/275668 και 2610/274020 καθημερινά 7-9 μμ, καθώς και στην είσοδο του Εξαπυργίου την ημέρα της παράστασης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture