Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

«ΤΟP COAT»: Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ… ΜΙΝΙΟΝ ΧΩΡΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΗΣ ΝΑΣΙΑΣ ΞΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΝΥΧΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

«ΤΟP COAT»: Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ… ΜΙΝΙΟΝ ΧΩΡΟΣ Ο...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ωρα για nails & beauty

Σε έναν κουκλίστικο χώρο με ραφινάτες, γήινες αποχρώσεις,  που αποπνέει με την πρώτη ματιά μια «πριβέ» αίσθηση, η έμπειρη nail & beauty expert Νάσια Ξένου μας καλεί να ομορφύνουμε τα άκρα μας, το πρόσωπο και το σώμα μας. Το «Top Coat» είναι ένας καινούριος χώρος, που φροντίζει το κοινό του σε ένα πολύ ζεστό περιβάλλον χαλάρωσης και ιδιωτικότητας.

 

Εδώ μπορείτε να κάντε μανικιούρ, πεντικιούρ, ημιμόνιμο και τεχνητά νύχια χαρίζοντας στα χέρια και τα πόδια σας την ποθητή εικόνα περιποίησης και στυλ, αλλά και να τελειοποιήσετε το σχήμα των φρυδιών σας και να αποτριχώσετε όλες τις περιοχές του σώματός σας, ώστε να δείχνει λαμπερό, λείο και στιλπνό. Διατίθενται και χρησιμοποιούνται επίσης τα εκλεκτά ελληνικά προιόντα  bee factor σε αποκλειστικότητα, που είναι εξαιρετικά καλλυντικά φυτικής προέλευσης.

 

Η Νάσια Ξένου, μια επαγγελματίας της νέας γενιάς, με ταλέντο, κέφι και το πιο γλυκό χαμόγελο, επιμελείται τα πάντα η ίδια- άλλωστε ο στόχος είναι να εμπιστευθεί ο κόσμος αυτή ακριβώς την προσωπική σφραγίδα. Όπως μας είπε, εν όψει του Πάσχα, οι γυναίκες θέλουν πολύ να ανανεωθούν. Τα δημοφιλέστερα χρώματα των ημερών στα νύχια είναι τα ρομαντικά παστέλ και τα nude, δίχως να λείπει το κλασικό κόκκινο και το φούξια. Οι γκλίτερ και οι μεταλλικές διακοσμητικές πινελιές που λανσάρονται διεθνώς κερδίζουν επίσης έδαφος στις προτιμήσεις των κυριών.

 

TOP COAT, Nails & beauty- Νόρμαν 25 τηλ 2610 425225

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View