Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Ήρθε το φιλμ τρόμου «Νεκρωταφίο Ζώων - Pet Sematary»

Πάτρα: Ήρθε το φιλμ τρόμου «Νεκρωταφίο Ζ...

Προβάλλεται στα Odeon Veso Mare

Το «Εμείς» του Τζόρνταν Πιλ με την Λουπίτα Νιόγκο και τον Ουίνστον Ντιούκ «ζέστανε» είναι γεγονός την ατμόσφαιρα και τώρα κατέφθασε μόλις 2 εβδομάδες μετά την έξοδο του «Εμείς» στην Ελλάδα ένα άλλο φιλμ τρόμου που μάλιστα βασίζεται στο πιο ανατριχιαστικό μυθιστόρημα του μετρ του τρόμου, Στίβεν Κινγκ.

Ο λόγος για το «Νεκρωταφίο Ζώων - Pet Sematary» σε σκηνοθεσία Kevin Kölsch & Dennis Widmyer που έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα από την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare ταυτόχρονα με την έξοδο του στις ΗΠΑ, κι απ’ όσο είδαμε από το τρέιλερ, υπόσχεται τρόμο, σασπένς και μπόλικες ανατριχίλες.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Βασισμένο στο μυθιστόρημα τρόμου του Στίβεν Κίνγκ, το «Νεκρωταφίο Ζώων» ακολουθεί τον Δρ. Λούις Κριντ (Τζέισον Κλάρκ), ο οποίος μετά τη μετακόμισή του με τη σύζυγό του Ρέιτσελ (Έιμι Σέιμετζ) και τα δύο μικρά παιδιά τους από τη Βοστώνη στο Μέιν, ανακαλύπτει ένα μυστηριώδη τόπο ταφής κρυμμένο βαθιά μέσα στο δάσος που βρίσκεται δίπλα στο νέο τους σπίτι.

Όταν μια τραγωδία χτυπά την οικογένειά του, ο Λούις θα στραφεί στον ασυνήθιστο γείτονά του Τζαντ Κράνταλ (Τζον Λίθγκοου), προκαλώντας μια επικίνδυνη αλυσιδωτή αντίδραση που θα απελευθερώσει ένα άνευ προηγουμένου κακό με τρομακτικές συνέπειες.

Διάρκεια: 101 λεπτά.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture