Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

«Black Swan»: Πρεμιέρα απόψε στην Πάτρα

«Black Swan»: Πρεμιέρα απόψε στην Πάτρα

Η ταινία είναι υποψήφια για 5 όσκαρ

Πρεμιέρα έχει απόψε στην Πάτρα η προτεινομένη για όσκαρ ταινία «Black Swan» με την Natalie Portman. Η Natalie Portman είναι μια μπαλαρίνα σε μια σχολή μπαλέτου στην Νέα Υόρκη και ολόκληρη η ζωή της είναι αφιερωμένη σε αυτό, ζεί με την ψυχωτική μητέρα της Erica (Χέρσεϊ) και πρώην μπαλαρίνα η οποία έχει εμμονή και ασκεί ασφυκτικό έλεγχο πάνω στην κόρη της.

Όταν ο καλλιτεχνικός διευθυντής της σχολής, Τόμας Leroy (Cassel) αποφασίσει να αντικαταστήσει prima ballerina Beth MacIntyre (Ryder) για την παραγωγή της «Λίμνη των Κύκνων» και η Νίνα είναι η πρώτη του επιλογή. Η «Λίμνη των Κύκνων» απαιτεί μια χορεύτρια που να μπορεί να παίξει τόσο τον Λευκό Κύκνο με αθωότητα και χάρη, όσο και τον Μαύρο Κύκνο, ο οποίος εκπροσωπεί την πονηριά και αισθησιασμό και τότε κάνει την εμφάνισή του ο ανταγωνισμός.

Η Lily (Kunis), είναι μια μπαλαρίνα η οποία εντυπωσιάζει εξίσου  τον καλλιτεχνικό διευθυντή της σχολής. Μπορεί Ο Λευκός Κύκνος να ταιριάζει στην Νίνα όμως η Lily (Kunis) εκπροσωπεί απόλυτα την πονηριά και αισθησιασμό που απαιτούνται για το ρόλο του Μαύρου Κύκνου.

Δύο νεαρές και φιλόδοξες μπαλαρίνες εντείνουν το ανταγωνισμό τους μέσα σε μια «στριμμένη φιλία» και μέσα από αυτό η πρωταγωνίστρια «αγγίζει» την σκοτεινή πλευρά του εαυτού της που απειλεί να καταστρέψει την καριέρα της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture