Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Κωμωδία με ζόμπι και πρωταγωνιστές όλο το Χόλιγουντ από τον Τζιμ Τζάρμους

Κωμωδία με ζόμπι και πρωταγωνιστές όλο τ...

Θα την δούμε σε διανομή της Tulip τον Ιούλιο

Η νέα ταινία του 66χρονου Αμερικανού ανεξάρτητου σκηνοθέτη Τζιμ Τζάρμους είναι γεγονός, έχει τίτλο, αφίσα, διαφημιστικό τρέιλερ trailer & ημερομηνία εξόδου στην Ελλάδα. Επίσης έχει ζόμπι και όλο σχεδόν το Χόλιγουντ για πρωταγωνιστές.

Παίζουν οι Μπιλ Μάρεϊ, Τίλντα Σουίντον, Στιβ Μπουσέμι, ο Τομ Γουέιτς που φέτος τον είδαμε πλάι στον Ρόμπερτ Ρέντφορντ στο «Ο Κύριος & το όπλο» και οι  Άνταμ Ντράιβερ, Σελίνα Γκόμεζ, Ίγκι Ποπ, Κλόι Σεβινί και ο Ντάνι Γκλόβερ. Όπως γράφτηκε ο Τζάρμους μας προετοιμάζει για τρελό χαβαλέ με τη νέα του ταινία με τίτλο «Dead Don't Lie».

Στο διασκεδαστικότατο πρώτο τρέιλερ της ταινίας βλέπουμε μεταξύ άλλων τον θρυλικό Ίγκι Ποπ να κατασπαράζει αθώους πολίτες, τους Άνταμ Ντράιβερ και Μπιλ Μάρεϊ σε ρόλο αστυνομικών να μην μπορούν να καταλάβουν τη συμβαίνει και την Τίλντα Σουίντον ως άλλη Ούμα Θέρμαν στο «Kill Bill» να είναι έτοιμη να σφαγιάσει νεκροζώντανους.

Σύμφωνα με το σενάριο σε μία μικρή και ήσυχη πόλη, εμφανίζονται ξαφνικά ζόμπι που θα αναστατώσουν και τρομοκρατήσουν τους κατοίκους. Η ταινία προβλέπεται να βγει στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 14 Ιουνίου 2019 και τον Ιούλιο στις ελληνικές αίθουσες. Oι 2 προηγούμενες ταινίες του Τζάρμους ήταν το «Only Lovers Left Alive» με την Τίλντα Σουίντον και τον Τομ Χίντλεστον το 2013 & το «Paterson» το 2016 με τον Άνταμ Ντάιβερ που δεν είδαμε στην Πάτρα. Το ξεκίνημα του Τζάρμους ήταν λαμπρό στα μέσα του ’80 με το «Stranger Than Paradise» που βραβεύτηκε στο Φεστιβάλ των Καννών και με το ειδικό βραβείο της επιτροπής στο Φεστιβάλ ανεξάρτητου κινηματογράφου του Sundance στη Γιούτα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture