Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Καταφθάνει τον Απρίλιο ο νέος "Hellboy" - Θα δούμε την ταινία και στην Πάτρα

Καταφθάνει τον Απρίλιο ο νέος "Hell...

Το ρόλο ανέλαβε ο ηθοποιός David Harbour

To νέο διαφημιστικό τρέιλερ του καινούριου φιλμ με ήρωα τον αποκαλούμενο βασιλιά της κόλασης Hellboy δόθηκε στη δημοσιότητα ενόψει της κυκλοφορίας της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες. Στην Ελλάδα το «Hellboy: Ξαναγύρισα από την Κόλαση» που λέγεται πως έχει περισσότερη βία, περισσότερο αίμα, περισσότερο σαρκασμό και λιγότερες αναστολές, θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Απριλίου 2019 σε διανομή της Odeon & της Audiovisual, ταυτόχρονα με την έξοδο του στις ΗΠΑ.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ο Hellboy επιστρέφει από την κόλαση στην Αγγλία, όπου πρέπει να νικήσει την παντοδύναμη μάγισσα Νίμουε, σύντροφο του Μέρλιν και γνωστή ως «Βασίλισσα του Αίματος» ή «Κυρά της Λίμνης» από τον μύθο του Αρθούρου. H Νίμουε βρίσκεται φυλακισμένη ως τη μέρα που θα καταφέρει να απελευθερωθεί και να συγκρουστεί σε μια επική μάχη με τον Hellboy, μια μάχη ικανή να φέρει το τέλος του κόσμου. Στόχος της η καταστροφή της ανθρωπότητας και ο μόνος που μπορεί να την σταματήσει είναι ο Hellboy. Πιο βίαιος, πιο αιμοδιψής και πιο σαρκαστικός από ποτέ.

Τη σκηνοθεσία του «Hellboy» υπογράφει ο Εγγλέζος Neil Marshall. Το φιλμ έχει ως κεντρικό χαρακτήρα τον υπερφυσικό υπερήρωα superhero της Dark Horse Comics, τον Hellboy. Στη νέα ταινία ανέλαβε να τον υποδυθεί ο 43χρονος David Harbour.

Παίζουν ακόμα οι Milla Jovovich, Ian McShane, Sasha Lane, Daniel Dae Kim και Thomas Haden Church.

Όπως διαβάσαμε, είναι ουσιαστικά ένα reboot στο κινηματογραφικό franchise του Hellboy. Έχουν προηγηθεί το 1ο Hellboy το 2004 και το Hellboy II: The Golden Army το 2008 και τα δύο δια χειρός του Μεξικανού Γκιγιέρμο ντελ Τόρο που πέρυσι κέρδισε Όσκαρ σκηνοθεσίας για την «Μορφή του νερού». Τον Hellboy έπαιξε κατά το παρελθόν ο Ρον Πέρλμαν.

Την ταινία διάρκειας 2 ωρών θα την δούμε και στην Πάτρα στη Βέσο Μάρε.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture