Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Στο Πάνθεον έρχεται το «Arctic» - Συνεχίζεται & το "Ένα Όμορφο Αγόρι"

Πάτρα: Στο Πάνθεον έρχεται το «Arctic» -...

Το «Arctic» είναι μία ιστορία επιβίωσης με τον Μαντς Μίκελσεν

Στη 2η αίθουσα του Πάνθεον στη Δημ. Γούναρη που λειτουργεί αμιγώς κινηματογραφικά με υπεύθυνο τον Παναγιώτη Κοτσαύτη, από την Πέμπτη 14/3 έως και την Τρίτη 19/3/2019 στις 19.30 θα συνεχιστεί στην προβολή των 19:30 το εξαιρετικό, κοινωνικό φιλμ «Beautiful Boy – Ένα Όμορφο Αγόρι», μία δραματική ταινία διάρκειας 120 λεπτών, Αμερικανικής παραγωγής, σε σκηνοθεσία του Βέλγου δημιουργού Φέλιξ Βαν Γκρόνινγκεν με πρωταγωνιστές τους: Στιβ Καρέλ, Τιμοτέ Σαλαμέ, Μόρα Τίρνεϊ, Έιμι Ράιαν.

Καθώς ο Νικ, ένας έξυπνος και ταλαντούχος έφηβος εξαρτημένος από τα ναρκωτικά, συνεχίζει ανεπιτυχώς τις απόπειρες αποτοξίνωσής του, ο πατέρας του προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει τον κατάλληλο τρόπο για να τον πλησιάσει, να τον καταλάβει και να τον σώσει.

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ (Να με Φωνάζεις με τ’ Όνομα σου) προτάθηκε για το «Beautiful Boy» για τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερου β’ ανδρικού ρόλου.

Στην προβολή των 21.30 από την Πέμπτη 14/3 έως και την Τρίτη 19/3 & την Τετάρτη 20/3 στις 19:30 θα παιχθεί το φιλμ επιβίωσης «Arctic», μία εντυπωσιακή περιπέτεια Ισλανδικής παραγωγής 2018 και διάρκειας 97 λεπτών σε σκηνοθεσία Τζο Πένα με τον 53χρονο Δανό ηθοποιό Μαντς Μίκελσεν. Το φιλμ είχε συμμετάσχει στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών εκτός συναγωνισμού.

Μετά την πτώση του αεροπλάνου του ένας άντρας μένει μόνος στην καρδιά της Αρκτικής. Κατασκευάζοντας δικό του καταφύγιο, αναζητώντας τροφή και αποφεύγοντας τους κινδύνους που καραδοκούν, όπως οι πολικές αρκούδες, προσπαθεί να κρατηθεί στη ζωή μέχρι κάποιος να τον εντοπίσει.

Το φιλμ προβάλλεται ήδη και στις ΗΠΑ και έχει κάνει εισπράξεις 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture