Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Θερμές ευχαριστίες προς το Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών

Θερμές ευχαριστίες προς το Ιατρικό και Ν...

Από συγγενείς ασθενούς

Όπως αναφέρουν στην ευχαριστήρια ανακοίνωσή τους οι συγγενείς της ασθενούς Τασίας Σταυρογιαννοπούλου:

"Στις 9 Φεβρουαρίου εισήχθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών η μητέρα μας, Τασία Σταυρογιαννοπούλου, με επιπλοκές στην ήδη επιβαρυμένη υγεία της λόγω εγκεφαλικού.

Έπειτα από τις απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις, χρειάστηκε να νοσηλευτεί για δύο και πλέον εβδομάδες (μέχρις τις 25 Φεβρουαρίου). Παρά το προχωρημένο της ηλικίας της (90 ετών), η αντιμετώπιση και η φροντίδα από το Ιατρικό Προσωπικό τόσο στα εξωτερικά ιατρεία όσο και στους θαλάμους νοσηλείας ήταν άψογη. Πέρα από την ιατρική φροντίδα, ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η ανθρώπινη συμπεριφορά και συμπαράσταση τόσο προς την μητέρα μας όσο και σε εμάς τους συνοδούς—παιδιά της με την συνεχή ενημέρωση για την πορεία της υγείας της.

Σε δύσκολους καιρούς και μάλιστα με αρνητική προκατάληψη πολλές φορές για τα δημόσια νοσοκομεία, πρέπει τέτοιες συμπεριφορές ανθρωπιάς, ακούραστης ιατρικής προσφοράς,

συμπαράστασης και επαγγελματισμού να τυγχάνουν συγχαρητηρίων και ευγνωμοσύνης.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Παθολόγο Ιατρό της Β’ Παθολογικής κ. ΣΙΑΓΚΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, το επιτελείο του και το Νοσηλευτικό Προσωπικό της πτέρυγας αυτής, τον Χειρούργο Ιατρό της Α’ Χειρουργικής κ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ και το αντίστοιχο Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό, καθώς και την Αναισθησιολόγο Επιμελήτρια κ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ.

Τα παιδιά της ασθενούς Τασίας"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being