Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Παίζεται & στην Πάτρα το θρίλερ μυστηρίου "Ο Φαροφύλακας" με τον Σκωτσέζο Τζέραρντ Μπάτλερ

Παίζεται & στην Πάτρα το θρίλερ μυστ...

Στα Odeon Veso Mare

“Ωραίες ερμηνείες και ατμόσφαιρα μυστηρίου” έγραψε το Hollywood Reporter για το ψυχολογικό θρίλερ «The Vanishing – Ο Φαροφύλακας» που βγήκε από την Πέμπτη 21/2/2019 στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Tanweer και παίζεται και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare.

Το ενδιαφέρον με το συγκεκριμένο φιλμ που έχει για πρωταγωνιστή τον Σκωτσέζο γόη Τζέραρντ Μπάτλερ, τον Λεωνίδα του φιλμ «300».

Το New York Magazine χαρακτήρισε το φιλμ “εξαιρετικό“ ενώ το Film Inquiry έκανε λόγο για “έντονες και δεξιοτεχνικές ερμηνείες”.

Σε σκηνοθεσία Κρίστοφερ Νάιχολμ και σενάριο των Σελίν Τζόουνς, Τζο Μπόουν, μας έρχεται «Ο Φαροφύλακας» που μάλιστα το στόρι του βασίζεται σε αληθινά περιστατικά. Εκτός του Τζέραρντ Μπάτλερ, παίζουν οι Πίτερ Μάλαν, Κόνορ Σουίντελς.

Ένα καθηλωτικό ψυχολογικό θρίλερ εμπνευσμένο από έναν αληθινό και αινιγματικό θρύλο, το μυστήριο των νησιών Φλάναν. Με φόντο ένα ομιχλώδες απομονωμένο νησί, ο ταλαντούχος Δανός Κρίστοφερ Νάιχολμ (The Killing, Taboo) σκηνοθετεί ένα κλειστοφοβικό και συγκινητικό θρίλερ εποχής με τις εξαιρετικές ερμηνείες του 59χρονου Βρετανού ηθοποιού Πίτερ Μάλαν (Tyrannosaur, Το όνομα μου είναι Τζο) και του 49χρονου Τζέραρντ Μπάτλερ (300) καθώς και του ανερχόμενου Κόνορ Σουίντελς (Sex Education).

Μία προσεγμένη ταινία για την απληστία και την εύθραυστη ανθρώπινη φύση που ξετυλίγει αργά και αποτελεσματικά την ιστορία, αιχμαλωτίζοντας το κοινό με τις ανατροπές και τη μυστηριώδη ατμόσφαιρα της, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Σύνοψη

Τρεις φαροφύλακες πηγαίνουν για έξι εβδομάδες σε ένα ακατοίκητο νησί, 20 μίλια μακριά από τις δύσβατες ακτές της Σκωτίας. Καθώς ο Τόμας (Πίτερ Μούλαν), o Τζέιμς(Τζέραρντ Μπάτλερ) και ο Ντόναλντ (Κόνορ Σουίντελς) τακτοποιούνται στη συνηθισμένη, μοναχική τους ρουτίνα, κάτι απρόσμενο και πιθανώς καταλυτικό συμβαίνει, όταν πέφτουν πάνω σε κάτι που δεν είναι δικό τους για να το κρατήσουν.

Από πού ήρθε; Σε ποιαν ανήκει; Ένα πλοίο εμφανίζεται από μακριά και μπορεί να έχει τις απαντήσεις… Μία σκληρή μάχη για επιβίωση ξεκινά, ενώ η απληστία αντικαθιστά την πίστη και η απομόνωση τροφοδοτεί την παράνοια. Τρεις τίμιοι άντρες οδηγούνται στην καταστροφή.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture