Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

TZEΛΑ ΜΑΡΤΣΕΚΗ: Η ΠΑΤΡΙΝΗ ΣΤΥΛΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ MY STYLE ROCKS ΜΙΛΑ ΣΤΟ thebest.gr ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ

TZEΛΑ ΜΑΡΤΣΕΚΗ: Η ΠΑΤΡΙΝΗ ΣΤΥΛΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

«Ο Κουδουνάρης μια φορά φόρεσε κόκκινο και δεν το ξανάκανε ποτέ»

Ένα «δικό μας» κορίτσι είναι πίσω από τα looks της εκρηκτικής Μπέτυς Μαγγίρα και της λαμπερής Κωνσταντίνας Σπυροπούλου καθώς και των κυρίων της επιτροπής Στέλιου Κουδουνάρη και Δημήτρη Αργυρόπουλου στο δημοφιλές διαγωνιστικό tv show ένδυσης και styling «My Style Rocks», το οποίο ολοκληρώνεται αυτή την Παρασκευή. Η Αγγελική Μαρτσέκη- Τζέλα για τους φίλους- μίλησε στο thebest για τη συμβολή της στην εκπομπή και όχι μόνο.

 

Η επαφή της με το ρούχο ξεκίνησε από μικρή ηλικία καθώς η μητέρα της διατηρεί εμπορικό κατάστημα στην οδό Ανθείας ενώ και η ίδια εργάστηκε για λίγο στη λιανική πώληση στο κέντρο της Πάτρας. Την τελευταία τετραετία όμως μετακομίζοντας στην Αθήνα έγινε το «δεξί χέρι» της γνωστής στυλίστριας και σχεδιάστριας Αλεξάνδρας Κατσαίτη, την οποία αποκαλεί μέντορά της. Στο πλευρό της έκανε την πρακτική της και ανέλαβε τις πρώτες της επαγγελματικές δουλειές ντύνοντας celebrities, ενώ παράλληλα σπούδαζε σχέδιο μόδας και πατρόν.

Με το πατρινό μοντέλο Πλάτωνα Παπαγιαννόπουλο και τη style expert Αλεξάνδρα Κατσαίτη

Με το πατρινό μοντέλο Πλάτωνα Παπαγιαννό...

Με το πατρινό μοντέλο Πλάτωνα Παπαγιαννόπουλο και τη style expert Αλεξάνδρα Κατσαίτη

 

Στο «Μy Style Rocks» εργάζεται από πέρυσι ως συντελεστής. Ξεκίνησε την περασμένη σαιζόν λόγω της παρουσίας της Αλεξάνδρας Κατσαίτη στην επιτροπή και παρέμεινε και φέτος καθώς η συνεργασία ήταν εξαιρετική.  Πριν αναλάβει την τετράδα Σπυροπούλου, Μαγγίρα, Αργυρόπουλο, Κουδουνάρη, είχε ήδη «υπογράψει» εμφανίσεις των Τάμτα, Ηβης Αδάμου, Χρήστου Φερεντίνου, Μαρίας Μπακοδήμου, Ευρυδίκης, Γιάννη Βαρδή, Νίκου Βουρλιώτη σε φωτογραφίσεις, εκδηλώσεις και εκπομπές. Συχνά μάλιστα ενώ παρακολουθούμε το My Style Rocks η Μπέτυ Μαγγίρα την αναφέρει με το μικρό της όνομα ή ως «Πατρινιά».

Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στα παρασκήνια

Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στα παρασκήνια

Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στα παρασκήνια

Διόρθωση στο πλατό

Διόρθωση στο πλατό

Διόρθωση στο πλατό

Αναμνηστική selfie

Αναμνηστική selfie

Αναμνηστική selfie

Με αφορμή τον μεγάλο τελικό της Παρασκευής για το «My Style Rocks» μας είπε:

«Χαίρομαι πολύ που υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση μια εκπομπή σαν το My Style Rocks. Είναι μια «πρόταση» αισθητικής, που παροτρύνει τα νέα κορίτσια και όλες τις γυναίκες να μην ντύνονται πανομοιότυπα, χωρίς προσωπικό ύφος, φαντασία και ευρηματικότητα. Με όσα παρουσιάζονται από τις διαγωνιζόμενες ενημερωνόμαστε για το τι κυκλοφορεί στην αγορά και είναι στη μόδα, αλλά προχωράμε πέρα από αυτό».

«Η Μπέτυ Μαγγίρα είναι μια γυναίκα που χαίρομαι να ντύνω γιατί και της ίδιας της αρέσει πολύ το ωραίο ντύσιμο. Εχει άποψη, αλλά δεν επεμβαίνει στις επιλογές μου και με ακούει. Ο,τι και να φορέσει λόγω σιλουέτας και προσωπικότητας το υποστηρίζει. Ακόμα κι αν της δώσω το πιο απλό φόρεμα θα το κάνει να δείχνει τέλειο και grande λόγω έντονης ιδιοσυγκρασίας».

«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχει τις διαστάσεις της Μπέτυς, αλλά παρά το ότι είναι πληθωρική, είναι πολύ εντυπωσιακή και πραγματικά πολύ όμορφη. Αναδεικνύω κυρίως το ατού της, τα ωραία της πόδια αλλά επιλέγουμε ένα βεστιάριο πιο συντηρητικό και σχετικά κλασικό».

«Ο Στέλιος Κουδουνάρης φοράει σχεδόν πάντα μαύρο και μπλε. Μια φορά του έβαλα κόκκινο και αφού είδε τον εαυτό του στην τηλεόραση δεν το ξανάκανε ποτέ. Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος έχει προσωπικό στυλ και ντύνεται ανάλογα με τη διάθεσή του, δηλαδή άλλες φορές είναι συνέχεια κάζουαλ με τζιν και sneakers άλλες φορές διαλέγει για μέρες κοστούμι.»

 

Τι έχει όμως να μας πει η Τζέλα για τη μόδα της άνοιξης και τη συνέχεια του «Μy style Rocks»;

 

«Περιμένοντας τον τελικό, εύχομαι να κερδίσει η πιο αυθεντική υποψήφια, εκείνη που έχει ξεχωρίσει βασισμένη στις δικές της δυνάμεις. Εγώ έχω ήδη κλείσει τη συνέχεια της συνεργασίας για του χρόνου. Ανυπομονώ να φορέσω και να φορέσει και όλος ο κόσμος τη μόδα της άνοιξης που έχει τόσο έντονο χρώμα. Όλα αυτά τα φλούο, τα λεμονί και τα κίτρινα. Επιτέλους να βάλουμε χρώμα στη ζωή μας!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View