Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Απείλησε με όπλο υπαλλήλους του Εντελβάις- Τις έκλεισε στην αποθήκη κι άρπαξε χρήματα- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ -ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Απείλησε με όπλο υπαλλήλους του Ε...

Τον αναζητά η Αστυνομία

00:40 Σύμφωνα με νεώτερες αποκλειστικές πληροφορίες του thebest.gr o δράστης ήταν γύρω στα 40, μιλούσε ελληνικά και φορούσε την κουκούλα του μπουφάν του χωρίς να κρύβει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Μπήκε στο ζαχαροπλαστείο περίπου στις 10:30 το βράδυ και απείλησε τις δύο υπαλλήλους που βρίσκονταν μέσα, με πιστόλι.

Μάλιστα προκειμένου να διαφύγει ανενόχλητος τις έκλεισε στην αποθήκη που βρίσκεται στο πίσω μέρος του καταστήματος. Ενώ εκείνες προσπαθούσαν να βγουν, ο δράστης άρπαξε τα χρήματα που υπήρχαν στα ταμεία κι έφυγε πεζός κατεβαίνοντας την Ελευθερίου Βενιζέλου.

Στο μεταξύ οι κοπέλες κατάφεραν να βγουν στην πίσω αυλή και ζήτησαν από έναν περαστικό να καλέσει την Αστυνομία. Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι οι κινήσεις του δράστη έχουν καταγραφεί στο κλειστό κύκλωμα ασφαλείας που διαθέτει το ζαχαροπλαστείο αλλά και από τις κάμερες παρακείμενου καταστήματος.

 

23:11 Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr ο ληστής απείλησε τις υπαλλήλους με πιστόλι (διερευνάται εάν είναι αληθινό) και τις έκλεισε στην αποθήκη. Μετά άνοιξε μόνος του το ταμείο κι άρπαξε τις εναπομεινασες εισπραξεις που κρατούνται στο ταμείο, οι οποίες ήταν γύρω στα 150 ευρώ.

Στη συνέχεια εξαφανίστηκε ενώ οι υπάλληλοι βγήκαν από πίσω πόρτα το καταστήματος. Επιτόπου η ΕΛ.ΑΣ. που παίρνει καταθέσεις και συλλέγει υλικό από κάμερες κ.α. προκειμένου να διερευνήσει εάν ο δράστης είχε συνεργό ή έδρασε από μόνος του.

Παράλληλα η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

 

 

23:00 Ληστεία σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες πριν από λίγο στο ζαχαροπλαστείο Εντελβάις της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου. Ένα άτομο που φορούσε κουκούλα εισέβαλε στο κατάστημα, άρπαξε χρήματα από το ταμείο κι έγινε καπνός.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις