Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Οι γιατροί του Αιγίου αποχαιρετούν με θλίψη τον συνάδελφό τους Κωνσταντίνο Μπαλτά

Οι γιατροί του Αιγίου αποχαιρετούν με θλ...

Κείμενο της προέδρου του Πειθαρχικού συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου

Με την είσοδο του καινούργιου χρόνου η ιατρική κοινωνία της Αιγιάλειας έχασε δύο  επίλεκτα μέλη της .Τον Ρογδάκη Θεόδωρο, γιατρό γενικής ιατρικής του Κέντρου Υγείας Ακράτας  ο οποίος έφυγε αιφνιδίως και τον Μπαλτά Κων/νο γιατρό ωτορινολαρυγγολόγο του Αιγίου.

Η κοινή πορεία μας από τα φοιτητικά έδρανα της ιατρικής σχολής, αλλά και η μετέπειτα παράλληλη ιατρική καριέρα μας στο Αίγιο, με υποχρεώνει να απευθύνω εγώ τα τελευταία  λόγια  αποχαιρετισμού στον συνάδελφο και φίλο Κώστα Μπαλτά, πιστεύοντας ότι εκφράζω την βαθιά επιθυμία  και όλων των συναδέλφων - μελών του Ι.Σ.Αιγίου.

Ο Κων/νος Μπαλτάς γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου  και τέλειωσε την Ιατρική Σχολή. Με το πέρας της ειδικότητάς του επέλεξε το Αίγιο για την άσκηση της ιατρικής, λόγω και  της καταγωγής της συζύγου του από χωριό των Καλαβρύτων. Εργάσθηκε με ήθος, σοβαρότητα και αξιοπρέπεια, τίμησε με την παρουσία του το ιατρικό λειτούργημα και έγραψε την δική του φωτεινή πορεία στο ιατρικό στερέωμα, κάτι που η ασθένειά του όμως διέκοψε απότομα.

Άνθρωπος με γνώση και άποψη επί παντός θέματος επιστημονικού, κοινωνικού, πολιτικού, κυρίως βεβαίως κάθε ιατρικού θέματος της ειδικότητάς του, που οφείλετο στην διαρκή μελέτη των άπειρων συγγραμμάτων που  διέθετε και συνεχώς ανανέωνε.. Ταυτόχρονα ήταν ήρεμος, σεμνός, ταπεινός και ευγενικός στη συμπεριφορά του, εξυπηρετικός προς τους ασθενείς και προς τους φίλους του χωρίς καμία διάθεση επίδειξης, πολύ ηπίων τόνων αλλά υψηλής αξίας Άνθρωπος.

Το μέγεθος της θλίψης και το κενό που αφήνει η απουσία του είναι δυσβάστακτο, κυρίως για την σύζυγό του Βάσω. Την συλλυπούμεθα όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του.

Ας είναι αιωνία η μνήμη σου αγαπημένε μας συνάδελφε και ελαφρύ το χώμα της γης των Καλαβρύτων που σε σκέπασε. Η ανάμνησή σου θα μας φέρνει πάντα ένα χαμόγελο στα χείλη.

*Για τον Ιατρικό Σύλλογο Αιγίου

Ν.Πολίτου-Μαλεβίτη

Πρόεδρος Πειθαρχικού Συμβουλίου Ι.Σ.Αιγίου –εκπρόσωπος στον Π.Ι.Σ.

 

Αίγιο: Πέθανε ο γιατρός Κωνσταντίνος Μπαλτάς - Κοινωνία - The Best ...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being