Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την παράσταση των παιδιών του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΚΟΜΑΙΘΩ "Ο Εγωιστής γίγαντας"

Πάτρα: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την παράσταση των ...

Παρών για να χειροκροτήσει την προσπάθεια των παιδιών ήταν και ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης

Σε ένα κατάμεστο από θεατές θέατρο στο Μπάρρυ και σε συγκινητική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΚΟΜΑΙΘΩ του Δήμου Πατρέων.

Μικροί και μεγάλοι θεατές παρακολούθησαν την περασμένη Δευτέρα 17/12 το βράδυ, ιστορία του «Εγωιστή Γίγαντα», το αγαπημένο παραμύθι του Όσκαρ Ουάιλντ με την σκηνοθετική επιμέλεια της Έφης Κιτσαντά.

Οι μικροί πρωταγωνιστές μαζί με τους ηθοποιούς και μουσικούς αφηγήθηκαν τη γνωστή ιστορία του γίγαντα, που απαγόρευε στα παιδιά να παίζουν στον κήπο του προκαλώντας πόνο και αρνητικά συναισθήματα.

Η σκηνή του Μπάρρυ (παλιές σταφιδαποθήκες) πλημμύρησε  με τραγούδια, μουσική και ζεστά χαμόγελα. Τα παιδιά απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα από τους θεατές της παράστασης και δέχτηκαν τα θερμά συγχαρητήρια του Δημάρχου  Πατρέων Κώστα Πελετίδη, του προέδρου του Κοινωνικού Οργανισμού Θεόδωρου Τουλγαρίδη, του προέδρου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ανδρέα Τερζή και του αντιπροέδρου Πέτρου Βάη.

Στο ρόλο του αφηγητή ήταν ο Τάσος Χρυσόπουλος, τα σκηνικά και τα κοστούμια ήταν της Βάλιας Ψωμιάδη και μουσικά συνόδευσαν τα παιδιά η Μαρία Ρούτση και ο  Γιώργος Παπαγεωργίου από το Μουσικό Εργαστήρι του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πάτρας.

Η παράσταση πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων και του  ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture