Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΠΗΓΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΕΣ ΤΗΣ "ΤΡΙΣΕΥΓΕΝΗΣ" ΤΟΥ ΔΗΠΕΘΕ- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΠΗΓΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΕΣ ΤΗΣ ...

Ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους συντελεστές

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη και ο  πρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού Νίκος Χρυσοβιτσάνος επισκέφθηκαν το Δημοτικό θέατρο Απόλλων και παρακολούθησαν τις πρόβες της πολυαναμενόμενης θεατρικής παράστασης "Τρισεύγενη" του Κωστή Παλαμά που ανεβάζει το ΔΗΠΕΘΕ στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων από την ερχόμενη Παρασκευή 21/12.

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας λοιπόν συνεχίζει την καλλιτεχνική του δραστηριότητα με την προετοιμασία της «Τρισεύγενης» του Κωστή Παλαμά, σε σκηνοθεσία του Κώστα Τσιάνου και μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη, ο οποίος μάλιστα ήταν από την περασμένη Παρασκευή στην Πάτρα επίσης για να παρακολουθήσει πρόβες.

Πρόκειται για την φετινή κεντρική Παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. που όπως προείπαμε, θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, στις 21.30 στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων.

Τις πρόβες της παράστασης παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης,  η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη και ο  πρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού Νίκος Χρυσοβιτσάνος. Μαζί ήταν και ο εκπρόσωπος Τύπου του Δήμου Ανδρέας Αντωνόπουλος, το στέλεχος του Πολιτιστικού Οργανισμού Τόνια Κοκκοβίκα, κ.α.

Συναντήθηκαν με τους συντελεστές της παράστασης, τον σκηνοθέτη Κώστα Τσιάνο τον συνθέτη Σταμάτη Κραουνάκη, τον σκηνογράφο Άγγελο Αγγελή, τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σταύρο Σ. Τσακίρη καθώς και τους ηθοποιούς της «Τρισεύγενης» όπως την Αντιγόνη Κουλουκάκου που υποδύεται τον κεντρικό ρόλο.

Μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα αντάλλαξαν απόψεις για την παράσταση ενώ ο Δήμαρχος και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ευχήθηκαν καλή επιτυχία στους συντελεστές της παράστασης.

Ο σκηνοθέτης Κώστας Τσιάνος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη και αναφέρθηκε εν συντομία  στον έξοχο ποιητικό λόγο της «Τρισεύγενης», στις κυρίαρχες ιδέες για ανεξαρτησία, ελευθερία, έρωτα, τη φυγή στο όνειρο, τους ανθρώπους της υπαίθρου, με τις παραδόσεις του, τα παραμύθια, τα λαϊκά πανηγύρια και πάνω απ’ όλα τα έξοχα πρόσωπα του έργου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture