Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

"ΣΚΙΖΕΙ" ΤΟ "ΑΙΓΑΙΟ SOS" ΜΕ ΑΘΕΡΙΔΗ, ΒΛΑΧΟ, ΛΕΒΕΝΤΟΓΙΑΝΝΗ- ΕΦΘΑΣΕ ΤΟΥΣ 100.000 ΘΕΑΤΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

"ΣΚΙΖΕΙ" ΤΟ "ΑΙΓΑΙΟ SOS&q...

Η στρατιωτική κωμωδία για 2η εβδομάδα στην Πάτρα

Το είχαμε γράψει ότι στο τετραήμερο της πρεμιέρας του, το φιλμ «Αιγαίο SOS» τα πήγε θαυμάσια πιάνοντας την πρώτη θέση στο εγχώριο box office. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας διανομής και παραγωγής Odeon, η αστεία στρατιωτική κωμωδία «σπάει» τα ταμεία την πρώτη εβδομάδα προβολής της φτάνοντας ήδη τους 100.000 θεατές που είναι όλων των ηλικιών.

Το κοινό σπεύδει να δει την ταινία του Πιέρρου Ανδρακάκου σε όλη την Ελλάδα (μάλιστα ο αριθμός θεατών στις αίθουσες της περιφέρειας συναγωνίστηκε και σχεδόν ξεπέρασε αυτόν της Αθήνας) και ολοένα και περισσότεροι συνεχίζουν καθημερινά να γεμίζουν τις αίθουσες. Στην Πάτρα η ταινία προβάλλεται στα Odeon Veso Mare.

Είναι υπέροχο να βλέπεις τους θεατές να στηρίζουν μια μεγάλη παραγωγή που σκοπό έχει να διασκεδάσει όλη την Ελλάδα, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της Odeon. Το «Αιγαίο SOS» του Πιέρρου Ανδρακάκου με πρωταγωνιστές τον Πάνο Βλάχο, τον Θοδωρή Αθερίδη, την Ευαγγελία Συριοπούλου, τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη και την Ελένη Φουρέιρα σε ρόλο-έκπληξη να τραγουδά το νέο της χιτ «Caramela», μπήκε από την Πέμπτη 22/11 στη 2η εβδομάδα προβολής του.

Τις εντυπώσεις αναμφίβολα κλέβει το πολυαγαπημένο καστ των ηθοποιών όπως, ο έμπειρος Θοδωρής Αθερίδης ως...ταλαιπωρημένος διοικητής, ο ταλαντούχος Πάνος Βλάχος ως Καρδιτσιώτης λοχίας, ο ζεν πρεμιέ του τηλεοπτικού «Τατουάζ» Μιχάλης Λεβεντογιάννης με τον πιο ψύχραιμο χαρακτήρα του Βαλάση και φυσικά η εντυπωσιακή Ευαγγελία Συριοπούλου στο ρόλο της εκθαμβωτικής και πανέξυπνης Ελληνοιταλίδας σεισμολόγου Γκαμπριέλα Ρομάνι. Τον κόσμο ξεσηκώνει η Ελένη Φουρέιρα με την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Η εμπορικότατη πρώτη εβδομάδα του «Αιγαίο SOS» είναι μια ακόμα απόδειξη ότι το ελληνικό κοινό αγαπάει τις ελληνικές παραγωγές, ανυπομονεί γι’ αυτές και τις αγκαλιάζει ζεστά ακόμα και στις πιο δύσκολες εποχές. Μάλιστα το κλίμα ζεσταίνεται και για την άλλη εγχώρια κωμωδία, το «Bachelor 3» που αναμένεται στις αίθουσες τα Χριστούγεννα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture