Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στην "Τρισεύγενη" του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας θα παίξει και η ηθοποιός Έφη Κεραμίδα που είναι από την περιοχή

Στην "Τρισεύγενη" του ΔΗΠΕΘΕ Π...

Οι πρόβες συνεχίζονται σε καλλιτεχνικό χώρο στην Αθήνα

Μία μικροαλλαγή υπήρξε στη διανομή της παράστασης «Τρισεύγενη» του Κωστή Παλαμά που σκηνοθετεί ο Κώστας Τσιάνος για το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και θ’ ανέβει στις 21 Δεκεμβρίου 2018 στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων.

Όπως μάθαμε αποχώρησε η ηθοποιός κ. Ροζάκη και στη θέση της ο Κώστας Τσιάνος επέλεξε την Πατρινή ηθοποιό Έφη Κεραμίδα, η οποία έχει ήδη παίξει σε άλλες 2 θεατρικές παραγωγές του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας αφήνοντας θετικές εντυπώσεις, το 2017, στον «Οδυσσεβάχ» της Ξένιας Καλογεροπούλου όπου έκανε μεταξύ άλλων την γοργόνα πριμαντόνα, το δρακοκυκλωπάκι, κ.α. και το 2016 στην παράσταση «Μόμο» επίσης στην παιδική σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ, όπου υποδύθηκε την κυρία Φούζι. Η παράσταση «Μόμο» είχε ανέβει σε σκηνοθεσία της Ρουμπίνης Μοσχοχωρίτη.

Η 40χρονη ηθοποιός Έφη Κεραμίδα διαμένει μόνιμα στην Πάτρα και είναι επαγγελματίας ηθοποιός. Με την συμμετοχή της αυξάνεται κάπως ο αριθμός των Πατρινών καλλιτεχνών στην παράσταση «Τρισεύγενη» που μέχρι στιγμής ήταν μικρός, γεγονός που είχε προξενήσει πολλά σχόλια. Οι άλλοι 2 καλλιτέχνες από την περιοχή που παίζουν στην «Τρισεύγενη» είναι η Δωροθέα Στεργιώτη που είχε παίξει και στη «Ζωή του Γαλιλαίου» πλάι στον Κώστα Καζάκο και είχε συνεργαστεί και παλιότερα με τον Κώστα Τσιάνο, και ο Διονύσης Βούλτσος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture