Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TROLLΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

/

Αποκλειστικό (Νο 129): Αλλάζει διαδρομή το καρτ της Πάτρας!

Αποκλειστικό (Νο 129): Αλλάζει διαδρομή ...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Σε σχήμα "Χ"

Μπορεί το 10ο καρτ που έγινε πρόσφατα να σημείωσε και αυτό, όπως τα προηγούμενα, ιδιαίτερη επιτυχία, όμως κάποιοι δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους, με την χάραξη της διαδρομής.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thebest, o Σύλλογος Φίλων Θρησκευτικών Αγώνων “Ο Χριστός κι ο Απόστολος” έστειλε επιστολή στην Οργανωτική Επιτροπή με αφορμή την υφιστάμενη χάραξη, μέρος της οποίας δημοσιεύουμε σήμερα κατ’ αποκλειστικότητα:

“Οι αγωνιζόμενοι οδηγοί που κινούνται με κατεύθυνση από βορρά προς νότο, δηλαδή από την Αγίου Νικολάου προς τη Μαιζώνος, φαίνεται πως διασχίζουν έναν ανάποδο Σταυρό. Κι αυτό είναι κάτι που πλήττει τη θρησκευτική παράδοση της πόλεως μας. Σε μια κομμουνιστικοκρατούμενη πόλη, ελάχιστα ιερά και όσια έχουν μείνει όρθια, κι η χάραξη του Καρτ σας, δεν είναι ένα από αυτό”.

ΤΟ ΠΡΙΝ

ΤΟ ΠΡΙΝ

ΤΟ ΠΡΙΝ

Ο προβληματισμός στους οργανωτές και αγωνιζόμενους ήταν έντονος και τελικά, όπως μεταδίδει πρώτο το thebest, η χάραξη θα αλλάξει, οι οδηγοί δεν θα κινούνται σε έναν ανάποδο Σταυρό, αλλά σε έναν σταυρό σχήματος “Χ” σε ανάμνηση του Αποστόλου Ανδρέα.

Δείτε αποκλειστικά το χάρτη με τη διαδρομή που ακολουθούσαν τα καρτ μέχρι σήμερα και τη νέα χάραξη από το 2018!


Το κείμενο είναι troll και όπως είναι προφανές έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα. Δείτε κι άλλα troll: Αποκλειστικό (Νο 128): Tι θα γίνουν τα εμβληματικά κτίρια της Πάτρας που δόθηκαν στο Υπερταμείο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Trollερά πράγματα