Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TROLLΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

/

Αποκλειστικό (Νο 149): Η Παναχαϊκή "καλοβλέπει" το υπό ανάδειξη Ρωμαϊκό Στάδιο της Πάτρας

Αποκλειστικό (Νο 149): Η Παναχαϊκή "...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Η νέα έδρα της

Δεν πέρασε απαρατήρητη στην Παναχαϊκή η είδηση πως εξασφαλίστηκαν τα κονδύλια για την ανάπλαση, ανάδειξη και αναστήλωση του Ρωμαϊκού Σταδίου της Πάτρας, που περικλείετα από τις οδούς Ερμού, Καραϊσκάκη, Παντανάσσης.

Είναι ένα σημαντικό έργο που θα αλλάξει τη φυσιογνωμία της περιοχής, πλην όμως ενδέχεται να έχει και ξεχωριστή σημασία για την Παναχαϊκή.

Η διοίκηση του συλλόγου, αφουγκραζόμενη τις δυσκολίες λειτουργίας του από το Κράτος, αφού αναστηλωθεί, σκέφτεται στο πλαίσιο της Σύμπραξης Ιδιωτικού Δημοσίου, να ζητήσει την παραχώρησή του για 49 χρόνια με στόχο να παίζει εκεί η ποδοσφαιρική ομάδα.

Τα προβλήματα στατικότητας στο γήπεδο της Αγυιάς και το γεγονός πως το Παμπελοποννησιακό δεν προσφέρεται για έδρα, είναι οι δύο λόγοι που οδηγούν την Παναχαϊκή σε αυτή τη λύση, ενώ είναι επίσης θετικό πως η χωρητικότητά του είναι 20.000 θεατές, μεγαλύτερο δηλαδή από την Αγυιά.

Σύμφωνη είναι και η ΕΛ-ΑΣ αφού το Ρωμαϊκό Στάδιο βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο αστυνομικό Μέγαρο και δεν απαιτείται ιδιαίτερη ταλαιπωρία για την αστυνόμευση των ντέρμπι.

Το αρχαίο στάδιο με την αρένα, όπου κάποτε είχαμε ακόμα και μονομαχίες με Ρωμαίους, θα είναι έτοιμο σε 18 μήνες.

Ήδη στην Παναχαϊκή έχουν αποφασίσει το όνομά του: «Κοκκινόμαυρη Αρένα».

Το κείμενο είναι troll και όπως είναι προφανές έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα. Δείτε κι άλλα troll: Αποκλειστικό (Νο 148): Καθορίζονται θέσεις διπλοπαρκαρίσματος στην Πάτρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Trollερά πράγματα