Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται στις Ελληνικές αίθουσες το περιπετειώδες θρίλερ «Peppermint» -ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ

Έρχεται στις Ελληνικές αίθουσες το περιπ...

Με την Τζένιφερ Γκάρνερ - Θα το δούμε και στην Πάτρα

To περιπετειώδες θρίλερ με τίτλο «Peppermint» που στις ΗΠΑ βγήκε αρχές Σεπτεμβρίου 2018 και έχει μέχρι στιγμής εισπράξεις 35 εκατομμυρίων δολαρίων συν άλλα 6 εκατομμύρια από την προβολή του στον υπόλοιπο κόσμο, έρχεται από την προσεχή Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018 στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Tanweer.

Η ταλαντούχα ηθοποιός Τζένιφερ Γκάρνερ ("Κωδικός Alias", «Daredevil», «Dallas Buyers club») μεταμορφώνεται θεαματικά από συνηθισμένη μητέρα σε αδίστακτη τιμωρό υπό τις οδηγίες του έμπειρου σε ταινίες δράσης Πιέρ Μορέλ («Η Αρπαγή», «The Gunman: Σε Θέση Βολής») και μας χαρίζει μία απολαυστική ερμηνεία, επιστρέφοντας δυναμικά στο είδος του ρόλου που την έχει καταξιώσει, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Το Peppermint» είναι μία εκρηκτική ιστορία εκδίκησης χάρη στο πρωτότυπο σενάριο του Τσαντ Σεν Τζον («Το Λονδίνο Έπεσε») και την προσέγγιση του Μορέλ που υπηρετεί την ιστορία ισορροπώντας ανάμεσα στα κίνητρα των ηρώων και τα ξεσπάσματα της βίας που αυτά πυροδοτούν. Μία αιμοσταγής ιστορία εκδίκησης με γυναικεία καρδιά.

Η Ράιλι Νορθ (Τζένιφερ Γκάρνερ) είχε μία ευτυχισμένη και χωρίς εκπλήξεις ζωή με τον σύζυγο και τη 10χρονη κόρη τους. Όμως τα μπλεξίματα του συζύγου με το καρτέλ οδηγούν στη βάναυση επίθεση εναντίον της οικογένειας. Η Ράιλι ξυπνάει από κώμα και ανακαλύπτει ότι κόρη και πατέρας έχουν πέσει θύματα δολοφονίας. Το σύστημα αποδεικνύεται διεφθαρμένο και οι δολοφόνοι αθωώνονται. Για να αποδώσει δικαιοσύνη, η Ράιλι απομονώνεται για χρόνια μέχρι που επιστρέφει μεταμορφωμένη από συνηθισμένη γυναίκα σε αδίστακτη τιμωρό.

Σκηνοθεσία : Πιέρ Μορέλ

Πρωταγωνιστούν οι: Τζένιφερ Γκάρνερ, Τζον Ορτίζ,, Τζον Γκάλαχερ Τζούνιορ, Χουάν Πάμπλο Ράμπα, Άνι Ιλόνζεχ, Τζεφ Χέφνερ, Πελ Τζέιμς.

Αναμένεται να δούμε το φιλμ και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture