Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΒΑΡΥΤΟΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΑΟΥΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΤΕΡΑΣ"

Ο ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΒΑΡΥΤΟΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΑΟΥΡ...

Η παράσταση της Μαριάννας Τόλη κάνει πρεμιέρα στις 14/10/2018

Ο πανύψηλος Πατρινός βαρύτονος Νικόλας Καραγκιαούρης πρωταγωνιστεί φέτος στο μιούζικαλ «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» σε σκηνοθεσία της ΜαριάνναςΤόλη που θα κάνει πρεμιέρα στο νέο θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου στην Αθήνα στις 14 Οκτωβρίου 2018.

O ταλαντούχος καλλιτέχνης υποδύεται στην παράσταση που θα είναι μιούζικαλ με την ευαίσθητη ματιά της Μαριάννας Τόλη και αυθεντικά κοστούμια από το Τιρόλο, το Τέρας. Μιλώντας στο zougla.gr, είπε πως «H ομορφιά βρίσκεται μέσα μας»!

Όσο για το τι τον γοήτευσε στο συγκεκριμένο έργο και τον ώθησε να συμμετάσχει στη συγκεκριμένη παράσταση, είπε πως η ανθρώπινη φύση είναι γεμάτη από ιστορίες αγάπης, ομορφιάς και αυτοθυσίας. Πολλές λαϊκές παραδόσεις έχουν μέσα τους μια κατάρα, η οποία λύνεται μόνο με την αληθινή αγάπη. Η σκηνική εκδοχή του πιο γνωστού παραμυθιού που αφορά αυτό το θέμα με δελέασε τόσο σε επίπεδο συνεργασίας όσο και σε επίπεδο καλλιτεχνικής μου εξέλιξης.

Πέρα από την συνεργασία του αυτόν τον καιρό με τη Μαριάννα Τόλη, ο Νικόλας Καραγκιαούρης αναμένεται όπως είπε, να συμπράξει με δύο συνθέτες που θαυμάζει, τον Γιώργο Κατσαρό και τον Μίμη Πλέσσα, στο Γυάλινο μουσικό θέατρο ενώ ταυτόχρονα ετοιμάζει έναν σπουδαίο ρόλο όπερας για ένα εμβληματικό λυρικό θέατρο της Ευρώπης.

Μία λοιπόν από τις πιο γνωστές και συμβολικές ιστορίες αγάπης, βασισμένη στο κλασικό έργο της Γαλλίδας μυθιστοριογράφου Σουζάν Μπαρμπό ντε Βιλενέβ, μετατρέπεται σε ένα φαντασμαγορικό μιούζικαλ σε δραματοποίηση και σκηνοθεσία της Μαριάννας Τόλη στο νέο θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου στον Κεραμεικό στην Αθήνα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία – Διασκευή – Στίχοι: Μαριάννα Τόλη

Μουσικές ενορχηστρώσεις: Αλέκος Μπαζάνης

Χορογραφίες: Αλέξανδρος Κουζίτσκιν

Σκηνικά- Κουστούμια: Μιχάλης Σδούγκος- Μαριάννα Τόλη

Ειδικές κατασκευές κουστουμιών: Δήμητρα Καίσαρη

Φωτισμοί: Παναγιώτης Πλασκασοβίτης

Φωτογράφοι: Γεωργία Σιέττου, Στέλιος Δανιήλ

Σχεδιασμός Βίντεο-Προβολές: Στάθης Αθανασίου.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ:

Βαρύτονος Νικόλας Καραγκιαούρης, Άννα Φιλιππάκη, Ίαν Στρατής, Άντεια Ολυμπίου (Εύα Σταμάτη), Σταύρος Βόλκος, Στέλλιος Κέλλερης, Βαγγέλης Κρανιώτης, Αρετή Πασχάλη, Γιάννης Μανιατόπουλος, Λητώ Αμπατζή, Κέλλυ Γιακουμάκη, Γιάννης Πλιάκης, Μαρία Κοσμάτου.

Στο πιάνο ο Αλέκος Μπαζάνης.

Πρόγραμμα Παράστασης

Κάθε Κυριακή στις 11:30 και στις 15:00

Κρατήσεις Θέσεων:

211 01 32 002 ~ 005

[email protected]

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture