Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΙΑΣ Η ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΑΤΑΣΗ ART-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

ΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΙΑΣ Η...

Ποιοί δημιουργοί συμμμετέχουν

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου τα εγκαίνια της Έκθεσης Εικαστικών Δημιουργιών στο Επιμελητήριο Αχαΐας, στην Πάτρα, της Ομάδας Αλληλεγγύης Καλλιτεχνικών Εικαστικών Τεχνών ΑΝΑΤΑΣΗ ART.

Πλήθος κόσμου, φιλότεχνο κοινό της πόλης, παρευρέθησαν και θαύμασαν από κοντά τις δημιουργίες των καλλιτεχνών.Κατά την εκδήλωση προλόγισε η κ. Έφη Αναλυτή , Πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Καλλιτεχνών Πατρών, ηοποία εξήρε την προσωπικότητα  των δυο δημιουργών της Ομάδας ΑΝΑΤΑΣΗ ART, της κ. Σοφίας Πουλή  και  κ. Γεώργιου Μπαμπίλη, ενώ αναφέρθηκε στους 18 καταξιωμένους καλλιτέχνες, οι οποίοι παρουσιάζουν μια κεφαλαιώδη πτυχή της τέχνης, από την παραστατική ζωγραφική έως την αφαίρεση.

Η κ. Αναλυτή τόνισε ότι  πρώτη φορά γίνεται τέτοια υψηλού επιπέδου Έκθεση, με εντυπωσιακό στήσιμο, αρμονία χρωμάτων και σχημάτων,  που συνθέτουν μια ανυπέρβλητη αισθητική τελειότητα. Μετά το λόγο πήρε ο κ. Πλάτων Μαρλαφέκας, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας ο οποίος συνεχάρη τους δημιουργούς της νέας Εικαστικής Ομάδας ΑΝΑΤΑΣΗ ΑRT  ευχόμενος σε όλους υψηλές επιτυχίες.

Ακολούθησε ομιλία από την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Ομάδας ΑΝΑΤΑΣΗ ART  κ. Σοφία Πουλή, η οποία αναφέρθηκε στην ιδέα που τελικά υλοποίησαν μαζί με τον Γεώργιο Μπαμπίλη, στη γέννηση αυτής της Ομάδας Αλληλεγγύης Εικαστικών Τεχνών την οποία θα υπηρετήσουν με ζήλο και ήθος.  Έπειτα ο Αρχιμανδρίτης Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος πραγματοποίησε τον αγιασμό στην Αίθουσα.  Στη συνέχεια έγινε επίδοση επαίνων στους καλλιτέχνες που συμμετείχαν.

Η εικαστική έκθεση η οποία μάλιστα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, είναι για την Κιβωτό της Αγάπης.Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε δεξίωση με πλούσια εδέσματα και κρασί.

 

Στην Έκθεση συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:

 

ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ,  ΜΠΑΜΠΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,  ΠΟΥΛΗ ΣΟΦΙΑ,   ΠΡΕΣΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ,

ΑΜΙΡΑΛΗ ΑΛΙΚΗ,  ΑΡΤΑΒΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,  ΚΟΝΤΟΓΛΗ ΤΙΝΑ ,  ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,  ΚΑΛΛΙΜΑΝΗ ΙΩΑΝΝΑ

ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ,  ΚΟΥΣΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ,  ΜΗΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,  ΚΑΡΑΒΟΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,  ΒΟΛΙΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ,

ΑΞΑΟΠΟΥΛΟΣ ΚΙΜΩΝΑΣ, ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΝΑΓΙΑ,  ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture