Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΚΟΜΕΝΤΙ "Η ΤΖΟΥΛΙΕΤ, ΓΥΜΝΗ- JULIET, NAKED" ΜΕ ΤΟΝ ΙΘΑΝ ΧΟΚ

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΚΟΜΕΝΤΙ "...

"Indie" movie βασισμένη σε best seller

Ανάμεσα στις νέες ταινίες που έκαναν πρεμιέρα την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018 στις Ελληνικές αίθουσες και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare είναι και μία κομεντί με βασικό ατού την πρωταγωνιστική παρουσία του 47χρονου Αμερικανού σταρ Ίθαν Χοκ, ενός ψαγμένου καλλιτέχνη που πέρα από την ηθοποιία, έχει ασχοληθεί με την σκηνοθεσία και την συγγραφή βιβλίων.

Το φιλμ έχει τίτλο «Η Τζούλιετ, Γυμνή - Juliet, Naked» και έχει βγει σε διανομή από την Odeon και την Audio Visual. Η σκηνοθεσία είναι του 50χρονου Jesse Peretz και το φιλμ μας έρχεται από τους παραγωγούς του ανεξάρτητου χιτ «Little Miss Sunshine» και τον συγγραφέα των «Για Ένα Αγόρι» και «High Fidelity», Νικ Χόρνμπι.

Πρόκειται όπως ήδη έχουμε γράψει, για μία indie κομεντί που έκανε την πρεμιέρα της τον περασμένο Ιανουάριο στο Φεστιβάλ Ανεξάρτητου κινηματογράφου του Σάντανς στη Γιούτα των ΗΠΑ. Το φιλμ προβάλλεται ήδη από τα μέσα Αυγούστου στη Βόρειο Αμερική πλησιάζοντας σε εισπράξεις τα 3 εκατομμύρια δολάρια. Στην «Τζούλιετ, Γυμνή» παίζουν η Ρόουζ Μπερν, ο Κρις Ο'Nτάουντ, ο γοητευτικός Ίθαν Χοκ που μπλέκονται σε ένα ροκ ερωτικό τρίγωνο. Παίζει και η Μάγκαν Ντοντς.

Σύμφωνα με το στόρι, η Άννι έχει μακροχρόνια σχέση με τον Ντάνκαν, φανατικό θαυμαστή ενός ξεπεσμένου ροκ σταρ, ονόματι Τάκερ Κρόου. Ο Ντάνκαν μοιάζει να είναι περισσότερο αφοσιωμένος στο μουσικό του είδωλο παρά στη σύντροφό του. Όλα αυτά μέχρι που η Άννι που είναι κριτικός, γράφει μία κακή κριτική για ένα σπάνιο δίσκο – ηχογράφηση που είχε κάνει στην αρχή της καριέρας του ο Τάκερ Κρόου, με αποτέλεσμα να γνωρίσει από κοντά τον Τάκερ… Μια συγκινητική ιστορία για την αγάπη, τη μοναξιά και την απροσδόκητη πορεία της ζωής, βασισμένη στο best-seller του Νικ Χόρνμπι.

Στο μεταξύ τόσο το περιοδικό Newsweek όσο και το Αμερικάνικο People δημοσίευσαν αυτές τις μέρες συνεντεύξεις του Ίθαν Χοκ όπου μεταξύ άλλων ο γοητευτικός ηθοποιός εξηγεί πως άλλαξε και ωρίμασε μετά τα 40 του χρόνια.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture