Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Πεντακόσιοι επιπλέον θεατές απόλαυσαν τον "Ορέστη" του ΚΘΒΕ το δεύτερο βράδυ, την Τετάρτη

Πάτρα: Πεντακόσιοι επιπλέον θεατές απόλα...

Το 37ο Φεστιβάλ Πάτρας του ΟΚΠΕ θα συνεχιστεί στις 27/8 με τον Μίμη Πλέσσα

Περίπου άλλοι 500 θεατές απόλαυσαν το δεύτερο βράδυ, την Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018 στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο την αξιόλογη παράσταση «Ορέστης» του Ευριπίδη από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος σε σκηνοθεσία Γιάννη Αναστασάκη με τον Χρίστο Στυλιανού ως Ορέστη και την ανερχόμενη Ιωάννα Κολλιοπούλου ως Ηλέκτρα.

Η παράσταση ήταν ενταγμένη στο 37ο Φεστιβάλ Πάτρας – Θεσμός Αρχαίου Δράματος του ΟΚΠΕ και συνολικά μαζί και με το κοινό της πρώτης μέρας, της Τρίτης 7/8, υπολογίζεται πως παρακολούθησαν τον «Ορέστη» κοντά στους 1.000 θεατρόφιλους. Το χειροκρότημα ήταν ιδιαίτερα θερμό από το Πατρινό κοινό και ακούστηκαν και κάποια μπράβο.

Το 37ο Φεστιβάλ Πάτρας – Θεσμός Αρχαίου Δράματος με επικεφαλής τον Ανδρέα Α. Ανδριόπουλο διακόπτει για λίγες μέρες για να επανέλθει δυναμικά στις 27 Αυγούστου 2018 με τη συναυλία του σπουδαίου συνθέτη και ιδιαίτερα αγαπητού μουσικού δημιουργού και μαέστρου Μίμη Πλέσσα με τίτλο «Μία θάλασσα τραγούδια», στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο στις 21.30. Στη συναυλία θα συμμετάσχουν οι ερμηνευτές Klaudia Delmer και Αντώνης Κορωναίος αλλά και ένα δικό μας χορωδιακό σχήμα, η χορωδία Cantelena όπου τη διεύθυνση έχει η Ελένη Παπαδοπούλου – Αραβαντινού.

Όσο για την επίσημη πρεμιέρα του 37ου Φεστιβάλ Πάτρας όπως ήδη έχουμε γράψει, θα δοθεί με την παράσταση «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή από το Εθνικό Θέατρο σε σκηνοθεσία Θάνου Παπακωνσταντίνου με την Αλεξία Καλτσίκη, την Μαρία Ναυπλιώτου και τον Χρήστο Λούλη, στις 4 Σεπτεμβρίου 2018.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture