Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Παράσταση αφιερωμένη στη μνήμη της Χρύσας Σπηλιώτη

Παράσταση αφιερωμένη στη μνήμη της Χρύσας Σπηλιώτη

Την πρωτοβουλία πήρε ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Χατζατουριάν

Μια σημαντική πρωτοβουλία πήρε ο αντιδήμαρχος πολιτισμού και αθλητισμού της Νέας Σμύρνης Βαγγέλης Χατζατουριάν, σε μια πρώτη προσπάθεια να τιμηθεί η μνήμη της αδικοχαμένης ηθοποιού και θεατρικής συγγραφέως Χρύσας Σπηλιώτη και να μην ξεχαστεί το συνολικό έργο της.

Η ηθοποιός είχε στενούς καλλιτεχνικούς δεσμούς με την πόλη της Νέας Σμύρνης στην Αθήνα κι αυτό στην "πλατεία" δεν το ξεχνούν...

Όπως τονίζει στην ανάρτηση του στο facebook, ο κ. Χατζατουριάν, «η Χρύσα Σπηλιώτη άνηκε στην οικογένεια του Πολιτιστικού Οργανισμού καθώς με είχε τιμήσει αρκετές φορές με τη συμμετοχή της σε σπουδαίες παραγωγές όπως θα ήταν κι αυτή που έχουμε προγραμματίσει την 1η Σεπτεμβρίου 2018 στο Φεστιβάλ των φετινών Ιωνικών γιορτών. Θέλοντας να τιμήσουμε τη μνήμη του σπουδαίου αυτού ανθρώπου και καλλιτέχνιδας, στην παράσταση που θα πραγματοποιηθεί την 1η Σεπτεμβρίου οι θεατές προαιρετικά θα μπορούν να δώσουν και κάποιο συμβολικό ποσό, το οποίο θα διατεθεί στο “Σπίτι του Ηθοποιού” αναδεικνύοντας το ιδιαίτερο ήθος που μας δίδασκε με κάθε της δουλειά».

*Η κηδεία της Χρύσας Σπηλιώτη και του συζύγου της Δημήτρη Τουρναβίτη που ήσαν μεταξύ των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς στην ανατολική Αττική τη Δευτέρα 23/7, έγινε στο νεκροταφείο Χαλανδρίου την Τρίτη 31/7 στις 6 το απόγευμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture