Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η Γλυκερία και ο Δημήτρης Μπάσης live στα Καλάβρυτα

Η Γλυκερία και ο Δημήτρης Μπάσης live στ...

Θα δώσουν μία μεγάλη συναυλία στις 13 Αυγούστου 2018

Τις μέρες του Δεκαπενταύγουστου τα όμορφα Καλάβρυτα και η ευρύτερη ορεινή περιοχή σφύζει από ζωή και παραθεριστές και τις μέρες αυτές αναμένονται για μία συναυλία στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων δύο ξεχωριστοί και ιδιαίτερα αγαπητοί καλλιτέχνες, η Γλυκερία και ο Δημήτρης Μπάσης.

Πιο συγκεκριμένα όπως διαβάσαμε στο kalavrytanews.com, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαβρύτων, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων "Αύγουστος 2018",  θα πραγματοποιήσει συναυλία με το καλλιτεχνικό σχήμα της Γλυκερίας και του Δημήτρη Μπάση την Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018 στις 21.00. Μαζί τους θα είναι και ο ερμηνευτής Βασίλης Προδρόμου.

Η Γλυκερία και ο Δημήτρης Μπάσης που μάλιστα έκλεισε είκοσι χρόνια στην μουσική και τη δισκογραφία, μας καλούν σε ένα μουσικό ταξίδι ξεχωριστής διασκέδασης, με τραγούδια λαïκά – έντεχνα - παραδοσιακά, καθώς και τις μεγάλες τους επιτυχίες.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια, Γλυκερία με καταγωγή από τις Σέρρες, η οποία διακρίνεται για τη γνησιότητα, τη ζεστασιά και την αυθεντική ψυχαγωγία που χαρίζει στο κοινό της, έρχεται να χαρίσει στο κοινό των Καλαβρύτων ένα πρόγραμμα, που επιμελείται ο Στέλιος Φωτιάδης και περιλαμβάνει τραγούδια αγαπημένα και χιλιοτραγουδισμένα τόσο από την αρχή της καριέρας της όσο και από το νέο της άλμπουμ «Ακολούθησα ένα αστέρι».

Μαζί της ο Δημήτρης Μπάσης, με το ίδιο πάθος και την αυθεντικότητα που τον διακρίνει, στήνει ένα μοναδικό πρόγραμμα τόσο με τραγούδια από την 20χρονη πορεία του που έχουμε αγαπήσει, όσο και με τραγούδια μεγάλων Ελλήνων δημιουργών. Τραγούδια σύγχρονα και κλασικά ερμηνευμένα με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του, θα μας ταξιδέψουν και ταυτόχρονα θα μας ψυχαγωγήσουν!

Από «Τα Λαδάδικα», το «Βρέχει Φωτιά Στη Στράτα Μου», το «Σώσε Με» μέχρι τους «Ψίθυρους Καρδιάς», τα «Χαμοπούλια» και το «Τώρα Μένω Μόνος Μου», ο Δημήτρης Μπάσης μας θυμίζει όμορφες μουσικές στιγμές του παρελθόντος γεμάτες συναίσθημα, κέφι και αλήθεια.

Θα πλαισιώνονται από μία ορχήστρα αποτελούμενη από εξαίρετους μουσικούς.

Συμμετέχει ο  ταλαντούχος τραγουδιστής Βασίλης Προδρόμου.

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων (από 27η Ιουλίου 2018) :

Καλάβρυτα Κατάστημα ηλεκτρονικών “Χαρούλα Γ. Σπυρόπουλου” Ομογενών Αμερικής 2

Αίγιο  Café  il centrale (Jimmys)  Κλεομένους Οικονόμου 7,

Πάτρα  Δίηχο  25ης Μαρτίου 50 – 52.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ (*)

12 € ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ  (Από 27/7/2018 έως 10/8/2018)

15 € Στην είσοδο του Δημοτικού Σταδίου Καλαβρύτων

(*) Στην τιμή εισιτηρίου συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture