Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Την Παρασκευή στα Σελιανίτικα η Ρίτα Αντωνοπούλου & ο Θοδωρής Οικονόμου

Την Παρασκευή στα Σελιανίτικα η Ρίτα Αντ...

Με ελεύθερη είσοδο για το κοινό

Το πολιτιστικό καλοκαίρι συνεχίζει το ταξίδι του στην όμορφη περιοχή της Αιγιάλειας και έχει για επόμενο σταθμό του την παραλία στα Σελιανίτικα όπου την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018 στις 21.30 θα δοθεί μια μοναδική συναυλία με την ερμηνεύτρια Ρίτα Αντωνοπούλου και τον Θοδωρή Οικονόμου στο πιάνο. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου, στη σημαντικότερη στιγμή της πορείας της, μετά από τις ιδιαίτερα επιτυχείς χειμωνιάτικες παραστάσεις της, μαζί με τον σπουδαίο πιανίστα Θοδωρή Οικονόμου, έναν από τους καταξιωμένους νέους Έλληνες συνθέτες θεατρικής και κινηματογραφικής μουσικής, έρχονται στην Αιγιάλεια.

Στο πρόγραμμα της Ρίτας Αντωνοπούλου περιλαμβάνονται τρυφερές εικόνες και εύθραυστες μελωδίες του Μάνου Χατζιδάκι που δίνουν τη θέση τους σε ροκ μπαλάντες των Αγγελάκα και Παυλίδη, στον κόσμο του Θάνου Μικρούτσικου, που συνυπάρχει και ενώνεται με τον Leonard Cohen, τις μελωδίες των τραγουδιών της Edith Piaf, τα τραγούδια του καλλιτεχνικού μεγέθους του Μίκη Θεοδωράκη, την οικειότητα και την ψυχή του Σταμάτη Κραουνάκη, καθώς και τραγούδια νέων δημιουργών.

Συνδιοργάνωση: ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α – Αντιδημαρχία Δυτικής Αιγιάλειας – Τοπική Κοινότητα Σελιανιτίκων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture