Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Διαψεύδει ο διοικητής του Νοσοκομείου Άρτας τα περί δηλητηρίασης αλλοδαπών από γάτα

Διαψεύδει ο διοικητής του Νοσοκομείου Άρ...

Ο κ. Λάμπρος ενημέρωσε σχετικά τον Αντιπεριφερειάρχη Άρτας και το Δήμαρχο Αρταίων

Διαψεύδει ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας Γιώργος Λάμπρου τα περί δηλητηρίασης λαθρομεταναστών στην Άρτα μετά από κατανάλωση δηλητηριασμένης γάτας! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αθηναϊκού καναλιού «εξαθλιωμένοι λαθρομετανάστες σκότωσαν σε γειτονιά της πόλης μία γάτα και στη συνέχεια την έφαγαν.

Αργότερα οι αλλοδαποί άρχισαν να αισθάνονται ενοχλήσεις. Οι ενοχλήσεις έγιναν αφόρητοι πόνοι και αναγκάστηκαν να πάνε σε νοσοκομείο». Ενώ όπως ανέφερε παρακάτω «διαπιστώθηκε ότι η γάτα που σκότωσαν και έφαγαν, είχε φάει νεκρό ποντίκι που με τη σειρά του, είχε φάει ποντικοφάρμακο!

Οι λαθρομετανάστες υποβλήθηκαν σε πλύση στομάχου και πλέον είναι καλά στην υγεία τους». Το θέμα αναπαρήχθη σε πολλά sites και blogs παίρνοντας μεγάλη δημοσιότητα, αναγκάζοντας τον διοικητή του Νοσοκομείου κ. Λάμπρου να βγει και να δηλώσει σήμερα ότι κανένα περιστατικό τέτοιο δεν έχει καταγραφεί στο νοσοκομείο ενώ θεωρεί «περίεργο» το πώς προέκυψε το θέμα.

Ο κ. Λάμπρος ενημέρωσε σχετικά τον Αντιπεριφερειάρχη Άρτας και το Δήμαρχο Αρταίων καθώς και τα υπουργεία Υγείας και Εξωτερικών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις