Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πρεμιέρα τον Αύγουστο στις ΗΠΑ και Σεπτέμβριο στην Ελλάδα για τη νέα ρομαντική κομεντί «Juliet, Naked»

Πρεμιέρα τον Αύγουστο στις ΗΠΑ και Σεπτέ...

Με τους Ίθαν Χοκ και Ρόουζ Μπερν

Με ενδιαφέρον αναμένεται η ταινία «Juliet, Naked» που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Νικ Χόρνμπι, συγγραφέα των «High Fidelity» και «About a Boy». Στο φιλμ που θα κάνει πρεμιέρα στις Αμερικάνικες αίθουσες την Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018 ενώ στην Ελλάδα προγραμματίζεται να προβληθεί μέσα στο Σεπτέμβρη σε διανομή από την Odeon (θα το δούμε και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare) παίζουν ο Ίθαν Χοκ και η Ρόουζ Μπερν καθώς και ο Chris O’ Dowd.

To σχετικό διαφημιστικό τρέιλερ ήδη κυκλοφόρησε και η ταινία προβλέπεται να είναι μια πετυχημένη, ανάλαφρη όσο και ειλικρινής ρομαντική κομεντί κάτι σαν το περσινό «The Big Sick».

Το «Juliet, Naked» μοιάζει, τουλάχιστον εκ πρώτης όψεως, ευπρόσδεκτο, όπως γράφει το flix.gr .

Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Νικ Χόρνμπι, του οποίου η πένα μας έχει δώσει τα «High Fidelity» και «About a Boy», το φιλμ του Τζέσι Πέρεζ (σκηνοθέτη του «Our Idiot Brother», αλλά και αρκετών επεισοδίων τηλεοπτικών σειρών όπως τα «Nurse Jackie» και «Girls») ξετυλίγει την ιστορία της Άνι, η οποία βρίσκεται εγκλωβισμένη σε μια μακρόχρονη αλλά κουρασμένη σχέση.

Τα πράγματα αλλάζουν όταν γνωρίζει τον κάποτε δημοφιλή αλλά πλέον ξεχασμένο ροκ μουσικό που αποτελεί την ενοχλητική εμμονή του αμετανόητου θαυμαστή, συντρόφου της.

Τον ροκ σταρ κάνει ο Ίθαν Χοκ και τον σύζυγο της ο Chris O’ Dowd.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture