Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίγιο: Μητέρα και γιος πήγαν να βάψουν βόθρο, λιποθύμησαν και εγκλωβίστηκαν σε αυτόν!

Αίγιο: Μητέρα και γιος πήγαν να βάψουν β...

Επιχείρηση της Πυροσβεστικής

Σώοι απεγκλωβίστηκαν από φρεάτιο στην κοινότητα Δημητρόπουλο Αιγιαλείας, 40χρονος και η 60χρονη μητέρα του, έπειτα από επιχείρηση των ανδρών της πυροσβεστικής υπηρεσίας Αιγίου. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, ο οποίος βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του, βρέθηκε, για άγνωστο ακόμα λόγο, στο φρεάτιο και άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Η μητέρα του άκουσε τις φωνές και έσπευσε να τον βοηθήσει, αλλά για επίσης άγνωστο ακόμα λόγο, βρέθηκε και αυτή μέσα στο φρεάτιο. Γείτονες της μητέρας και γιου άκουσαν τις εκκλήσεις τους για βοήθεια και αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική.

Έπειτα από λίγη ώρα, οι πυροσβέστες κατέβηκαν στο φρεάτιο και απεγκλώβισαν τον άνδρα και την γυναίκα, οι οποίοι στη συνέχεια διακομίστηκαν στο νοσοκομείο για παροχή των πρώτων βοηθειών.

Νωρίτερα

Άσχημη εξέλιξη είχε η απόφαση μίας μητέρας κι ενός γιου, στο Αίγιο, που αποφάσισαν να βάψουν βόθρο που βρισκόταν σε αποθήκη. Φαίνεται πως εξαιτίας της μυρωδιάς των χρωμάτων λιποθύμησαν μέσα στο βόθρο.

Κλήθηκε η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό τους ο οποίος έγινε άμεσα αφού στο σημείο έφτασαν δύο οχήματα της υπηρεσίας.

Μητέρα και γιος μεταφέρθηκαν από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις