Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Τον θυμάστε τον "Ντάμπο" της Ντίσνει - Έρχεται τώρα η νέα, live-action εκδοχή της αγαπημένης ιστορίας

Τον θυμάστε τον "Ντάμπο" της Ν...

Σε σκηνοθεσία του Τιμ Μπάρτον - Τον Μάρτιο του 2019

To πρώτο διαφημιστικό trailer και αφίσα του φιλμ φαντασίας «Dumbo - Ντάμπο» που έχει βασιστεί στην ταινία κινουμένων σχεδίων της Ντίσνει του 1941, δόθηκε στη δημοσιότητα.

Από την Disney και τον οραματιστή σκηνοθέτη Tim Burton, καταφθάνει λοιπόν η νέα, περιπετειώδης, live-action ταινία «Ντάμπο - Dumbo», με την πολυαγαπημένη κλασική ιστορία, στην οποία η διαφορετικότητα έχει την τιμητική της, η οικογένεια είναι ύψιστης σημασίας και τα όνειρα πετούν.

Ο ιδιοκτήτης τσίρκου Max Medici (Danny De Vito) επιστρατεύει τον Holt Farrier (Colin Farrell), πρώην αστέρι του τσίρκου, και τα παιδιά του Milly (Nico Parker) και Joe (Finley Hobbins) για να φροντίσουν ένα νεογέννητο ελέφαντα με υπερμεγέθη αυτιά, τα οποία τον κάνουν περίγελο ενός τσίρκου που πνέει τα λοίσθια.  Όταν ανακαλύπτουν όμως ότι ο Ντάμπο μπορεί να πετάξει, το τσίρκο ξαναζεί τις παλιές του δόξες, προσελκύοντας τον επιχειρηματία V.A. Vandever (στο ρόλο ο Michael Keaton), που θέλει το ασυνήθιστο παχύδερμο για την Dreamland, το εντυπωσιακό του σόου.

Ο Ντάμπο φτάνει σε νέα ύψη στο πλευρό της γοητευτικής και ταλαντούχας ακροβάτριας Colette Marchant (Eva Green), μέχρι που ο Holt ανακαλύπτει ότι, πίσω από την εκτυφλωτική γυαλάδα της Dreamland, κρύβονται σκοτεινά μυστικά.

Η ταινία που αναμένεται να προβληθεί και μεταγλωττισμένη στα ελληνικά και σε 3d, θα βγει στην χώρα μας σε διανομή της Feelgood entertainment, στις 28 Μαρτίου 2019, ταυτόχρονα με την έξοδο της στους Αμερικανικούς κινηματογράφους.

Αναμένεται να δούμε το φιλμ και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture