Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Συνεχίζεται η προβολή του θρίλερ μυστηρίου «Spinning Man - Βασικός Ύποπτος»

Πάτρα: Συνεχίζεται η προβολή του θρίλερ ...

Στα Odeon Veso Mare

Θα συνεχιστεί και για 2η εβδομάδα, από την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018, στα Odeon Veso Mare, η προβολή του φιλμ «Spinning Man - Βασικός Ύποπτος», στην αίθουσα 3, στις 18.20.

Το φιλμ με πρωταγωνιστές τον Πιρς Μπρόσναν και τον Γκάι Πιρς, διανέμεται από την Tanweer και στο πρώτο 4ήμερο της πρεμιέρας του (7-10/6/2018) σε 45 αίθουσες πανελλαδικά έκοψε κοντά 9.000 εισιτήρια.

O Έβαν Μπερτς (Γκάι Πιρς) είναι καθηγητής φιλοσοφίας. Έχει μία φαινομενικά ειδυλλιακή ζωή με τη γυναίκα του Έλεν (Μίνι Ντράιβερ) και τα δύο παιδιά τους. Όμως, το παρελθόν του Έβαν κρύβει μια σειρά από ακατάλληλες σχέσεις με φοιτήτριες. Έχοντας ήδη αναγκαστεί να μετακομίσει λόγω αυτής της ανάρμοστης συμπεριφοράς, η οικογένεια θα καταρρεύσει, όταν ο Έβαν θεωρηθεί ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνισης μιας νεαρής φοιτήτριας (Οντέγια Ρας).

Ο ντετέκτιβ Ρόμπερτ Μάλοϊ  (Πιρς Μπρόσναν) αναλαμβάνει την υπόθεση και παλεύει να ανακαλύψει την αλήθεια, πριν το επόμενο χτύπημα του Έβαν. Η πάντα υποστηρικτική Έλεν, αρχίζει να χάνει την πίστη της, καθώς είναι δύσκολο να ξεχωρίσει τι είναι αλήθεια και τι ψέμα. Εντωμεταξύ, ο Έβαν προσεγγίζει μια όμορφη φοιτήτρια, την Άννα (Αλεξάντρα Σιπ) με σκοπό να γίνει η επόμενη ερωμένη ή το επόμενο θύμα του.

Σκηνοθεσία: Σάιμον Κάιζερ

Παίζουν επίσης οι: Μίνι Ντράιβερ, Αλεξάντρα Σιπ, Οντέγια Ρας, Τζέιμι Κένεντι, Κλαρκ Γκρεγκ.

Το φιλμ είναι θρίλερ μυστηρίου.

Διάρκεια: 1 ώρα και 40 λεπτά.

Η ταινία “Βασικός Ύποπτος - Spinning Man” είχε κυκλοφορήσει σε περιορισμένη διανομή στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 6 Απριλίου.

Ο 50χρονος Αγγλοαυστραλός ηθοποιός Γκάι Πιρς ενσαρκώνει ιδανικά έναν αινιγματικό χαρακτήρα, στα ίχνη του ρόλου που τον καθιέρωσε στο φιλμ «Memento» του 2000, και συμπρωταγωνιστεί με τον 65χρονο Ιρλανδό σταρ Πιρς Μπρόσναν («Mamma Mia! Η ταινία», «Πέθανε μια άλλη μέρα») και την υποψήφια για Όσκαρ Μίνι Ντράιβερ της ταινίας «Ο ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ». Το σενάριο είναι του συν-σεναριογράφου του «Coco», Ματ Άλντριχ.

H ταινία που είναι Ιρλανδική συμπαραγωγή έχει βασιστεί στο αγωνιώδες μυθιστόρημα του βραβευμένου συγγραφέα Τζορτζ Χαράρ και την υπογράφει σκηνοθετικά ο Σουηδός Σάιμον Κάιζερ («Before We Die»).

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture