Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το σαββατοκύριακο στην Πάτρα το «Χορευτικό Πανόραμα 2018»

Το σαββατοκύριακο στην Πάτρα το «Χορευτι...

Στις 21.00 στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο

Ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Πατρών θα παρουσιάσει στο Αρχαίο Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών το «Χορευτικό Πανόραμα 2018» αυτό το σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιουνίου.

Θα είναι ένα διήμερο μουσικοχορευτικών εκδηλώσεων με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, που διοργανώνεται χάρη στον εθελοντισμό των χορευτών-μελών του Ομίλου και αποτελεί πλέον θεσμό για τα χορευτικά και πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής. Αναμένεται στο διήμερο Χορευτικό Πανόραμα να συμμετάσχουν 400 και πλέον χορευτές με παραδοσιακές φορεσιές του τόπου μας πλαισιωμένοι από ζωντανές ορχήστρες.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο 16 Ιουνίου στις 21.00 ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Πατρών υποδέχεται στη συνάντηση χορευτικών συγκροτημάτων, συλλόγους από διάφορες περιοχές της Ελλάδος που γράφουν τη δική τους ιστορία στο χώρο της παράδοσης.

Θα συμμετάσχουν ο Λαογραφικός Όμιλος Αριδαίας «ΟΙ ΑΛΜΩΠΕΣ», ο Σύλλογος Ποντίων «ΑΡΓΟΝΑΥΤΑΙ – ΚΟΜΝΗΝΟΙ» και ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος «ΧΟΡΟΠΑΙΔΕΙΑ».

Την Κυριακή 17 Ιουνίου πάντα στις 21.00 ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Πατρών θα παρουσιάσει την κεντρική του παράσταση με τίτλο «Έλα να με βρεις στο χορό» με τη συμμετοχή όλων των τμημάτων του ομίλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture