Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Από 7 Ιουνίου στην Ελλάδα το δραματικό φιλμ «Ακρότητες – First Reformed»

Από 7 Ιουνίου στην Ελλάδα το δραματικό φ...

Ενδεχομένως τις επόμενες μέρες να το δούμε και στην Πάτρα

Mε την καλογυρισμένη αν και κάπως αναληθοφανή και υπερβολική περιπέτεια «24 Ώρες Προθεσμία» σε σκηνοθεσία Brian Smrz, φόντο τη Νότιο Αφρική και πρωταγωνιστή τον Ίθαν Χοκ να προβάλλεται ήδη από την περασμένη Πέμπτη στη χώρα μας (και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare) καταφθάνει από την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018 στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Σπέντζος, το δραματικό θρίλερ «Ακρότητες – First Reformed», διάρκειας 113 λεπτών, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Paul Schrader και με πρωταγωνιστή κι εδώ, σ’ ένα διαφορετικό ρόλο, τον συμπαθή Αμερικανό ηθοποιό Ethan Hawke. Μαζί του η Amanda Seyfried.

Περίληψη :

Ο Αιδεσιμότατος Ernst (στο ρόλο ο Χοκ) είναι ένα μοναχικός πρώην στρατιωτικός που τώρα είναι πάστορας μιας μικρής εκκλησίας στην Νέα Υόρκη. Η εκκλησία του είναι πλέον ένα τουριστικό αξιοθέατο που επισκιάζεται από μία άλλη  κοντινή εκκλησία, την Άφθονη Ζωή, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις  και πλήθος πιστών . Όταν μια έγκυος πιστή παρακαλεί τον αιδεσιμότατο να συμβουλεύσει τον ακτιβιστή σύζυγό της, ο κληρικός νιώθει να βυθίζεται στο δικό του οδυνηρό παρελθόν αλλά και στο εξίσου δυσοίωνο μέλλον του ενώ η Πίστη του δοκιμάζεται σοβαρά.

Η ταινία προβάλλεται ήδη στις ΗΠΑ σε περιορισμένο κύκλωμα αιθουσών από τις 18 Μαΐου και οι εισπράξεις της έχουν ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο δολάρια.

Το φιλμ έχει προβληθεί σε γνωστά κινηματογραφικά Φεστιβάλ όπως του Telluride, του Τορόντο και της Βενετίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture