Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

H ταινία «Tully, Τα Παιδιά είναι Ευτυχία;» με την Σαρλίζ Θερόν καταφθάνει 31 Μαΐου 2018 στη χώρα μας

H ταινία «Tully, Τα Παιδιά είναι Ευτυχία...

Σε σκηνοθεσία του Τζέισον Ράιτμαν και σενάριο της Ντιάμπλο Κόντι

«Tully, Τα Παιδιά είναι Ευτυχία;», είναι ο τίτλος της νέας δραματικής κομεντί του ταλαντούχου Αμερικανού σκηνοθέτη Τζέισον Ράιτμαν, με πρωταγωνίστρια την 43χρονη τιμημένη με Όσκαρ ηθοποιό και πρώην μοντέλο Σαρλίζ Θερόν που θα βγει στις Ελληνικές αίθουσες (και στην Πάτρα) την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018. Στις ΗΠΑ η συγκεκριμένη ταινία ξεκίνησε ήδη να παίζεται εδώ και 2 εβδομάδες και οι έως τώρα εισπράξεις της κοντεύουν τα 8 εκατομμύρια δολάρια.

“Η Σαρλίζ Θερόν δίνει μια ατρόμητη ερμηνεία” Variety

“Μια αστεία και αιχμηρή όψη της αυταπάρνησης των γονιών” The Hollywood Reporter

“Μία υπέροχη ταινία για τα ψέματα που λέμε στον εαυτό μας” The Guardian

“Η μοντέρνα εκδοχή της Μαίρη Πόππινς” IndieWire.

Το φιλμ όπως προείπαμε έχει σκηνοθετήσει ο 41χρονος Τζέισον Ράιτμαν του «Juno», του «Ραντεβού στον αέρα» με τον Τζορτζ Κλούνει που μάλιστα είχε προταθεί και για το Όσκαρ καλύτερης ταινίας το 2009 και του με ανεξάρτητο αέρα φιλμ «Thank you for smoking».

Το σενάριο στο «Tully, Τα Παιδιά είναι Ευτυχία;» είναι της Ντιάμπλο Κόντι, η οποία έχει ξανασυνεργαστεί με επιτυχία με τον Τζέισον Ράιτμαν, ο οποίος είναι γιος του σκηνοθέτη Ιβάν Ράιτμαν.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν εκτός της Σαρλίζ Θερόν, η Μακένζι Ντέιβις και οι Ρον Λίβινγκστον και Μαρκ Ντουπλάς.

Ο Τζέισον Ράιτμαν που έχει γεννηθεί στο Μόντρεαλ του Καναδά, έχει ξαναδουλέψει με την Σαρλίζ Θερόν στην ταινία του 2011 «Young Adult – Περίπου Ώριμη».

Το δημιουργικό δίδυμο λοιπόν των Τζέισον Ράιτμαν και Ντιάμπλο Κόντι, που μας χάρισε το ξεχωριστό και Οσκαρικό «Juno» επιστρέφει με μία κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του ιστορία με πρωταγωνίστρια την ταλαιπωρημένη για τις ανάγκες της ταινίας, Σαρλίζ Θερόν. Ο τέσσερις φορές υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης Τζέισον Ράιτμαν («Ραντεβού στον Αέρα») ενώνει και πάλι τις δυνάμεις του με τη σεναριογράφο Ντιάμπλο Κόντι σε μία τρυφερή, αιχμηρή και συγκινητική κομεντί που αποφεύγει τα κλισέ και τολμά να εξερευνήσει την ωμή πραγματικότητα πίσω από το προσωπείο της μητρότητας, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της Tanweer, από την οποία θα κυκλοφορήσει η ταινία στη χώρα μας.

Σύμφωνα με το στόρι, η Μάρλο (Σαρλίζ Θερόν), μια παντρεμένη γυναίκα με δυο παιδιά, είναι έγκυος στο τρίτο, και με μισή καρδιά δέχεται το καλοπροαίρετο δώρο του αδελφού της (Μαρκ Ντουπλάς) για «νυχτερινή νταντά», με την ελπίδα να ελαττώσει λίγο το στρες της καθημερινότητας της. Η «νυχτερινή νταντά» Τάλι (Μακένζι Ντέιβις) έχει τη μορφή μιας όμορφης, ανεξάρτητης φοιτήτριας που θα τη βοηθήσει όχι μόνο να βρει περισσότερο χρόνο να ξεκουραστεί, αλλά και να αλλάξει εντελώς τη ζωή της με τον πιο απρόσμενο τρόπο.

Η ταινία «Tully» ήδη συγκεντρώνει στο rotten tomatoes ποσοστό 87% και στο πιο απαιτητικό metacritic 75%.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture