Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΚΑΝΝΕΣ: Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ MARY KATRANTZOU ENTYΣΕ ΤΗΝ ΚΕΙΤ ΜΠΛΑΝΣΕΤ ΜΕ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ ΑΝΘΙΝΟ BALLOON DRESS

ΚΑΝΝΕΣ: Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ MARY KATRANTZOU ENTYΣ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Greek fashion και στις Κάννες

Η πρόεδρος της επιτροπής του σινε-φεστιβάλ των Καννών, η 49χρονη αυστραλέζα σταρ Κέιτ Μπλάνσετ συνεχίζει να μονοπωλεί τα φλας στην ηλιόλουστη γαλλική λουτρόπολη. Μετά την τελετή έναρξης η περιβολή που «έσκισε» σε εντυπώσεις προκαλώντας πολλά δημοσιεύματα ήταν η άκρως εντυπωσιακή δημιουργία της διάσημης και πολυβραβευμένης ελληνίδας σχεδιάστριας Mary Katrantzou στο κόκκινο χαλί της ταινίας «Cold War». Όπως μαθεύτηκε, η άνθινη balloon τουαλέτα χρειάστηκε έξι ολόκληρους μήνες για να φτιαχτεί.

 

Σύμφωνα με τη βρετανική Vogue, η ελληνίδα δημιουργός εξήγησε πως το team της Μπλάνσετ επικοινώνησε εδώ και καιρό μαζί της για να δημιουργηθεί το φόρεμα και για εκείνη ήταν «ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Το ρούχο που «έγραψε» μοναδικά στο red carpet προέρχεται σχεδιαστικά από την κολεξιόν του φετινού καλοκαιριού, η οποία εμπνέεται από τη νοσταλγία της παιδικής ηλικίας. Τα εμπριμέ είναι μοναδικά με απίστευτα τυπώματα ενώ έχουν κεντηθεί και κρύσταλλα Swarovksy. Mάλιστα, τα λουλούδια είναι αλλού ασπρόμαυρα και αλλού πολύχρωμα σε ένα εκρηκτικό «κρεσέντο». Η τουαλέτα έχει πίσω αθλητική πλάτη ώστε να φαντάζει σύγχρονη και μοντέρνα, μακριά από τα συμβατικά χολιγουντιανά πρότυπα.

 

Θυμίζουμε πως η Κατράντζου αναδείχθηκε στη βρετανική σκηνή της μόδας ως "βασίλισσα των digital prints". Η 35χρονη δημιουργός, απόφοιτος του κολεγίου Central Saint Martins είχε ραγδαία εξέλιξη από το πρώτο της κιόλας σόου της. Κατέχει τον τίτλο της καλύτερης σχεδιάστριας BFC/Vogue Designer Fashion Fund του British Fashion Council και πολλά ακόμα "παράσημα". Αλλωστε, τα ρούχα της φιγουράρουν σε καταναλωτικούς "ναούς" όπως Harods, Selfridges, Harvey Nichols, Barneys, Neiman Marcus, Colette, 10 Corso Como, Luisa, σε κορυφαίες luxury ιντερνετικές μπουτίκ και με συνολική παρουσία σε 47 χώρες, ενώ έχει σχεδιάσει και για τον αθλητικό κολοσσό Adidas.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View