Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Φονικό στη μέση του δρόμου έξω από το νοσοκομείο- Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τα μαχαιρώματα- ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Φονικό στη μέση του δρόμου έξω απ...

Το πρωί στην οδό Ιπποκράτους

19:35 Στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε για το φονικό η τοπική Αστυνομία αναφέρει τα εξής: "Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 64χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πιο συγκεκριμένα, δράστης και θύμα, βρισκόμενοι στο χώρο στάθμευσης οχημάτων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, « Παναγία η Βοήθεια», διαπληκτίστηκαν με αποτέλεσμα ο 64χρονος να τραυματίσει τον 32χρονο με μαχαίρι στο θώρακα.

Ο παθών διακομίστηκε άμεσα με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο προαναφερόμενο νοσηλευτικό ίδρυμα όπου και κατέληξε.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή μετέβησαν άμεσα στο σημείο του περιστατικού όπου εντόπισαν και συνέλαβαν το δράστη, ενώ κατέσχεσαν και το μαχαίρι που χρησιμοποίησε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών."

 

12:15 Φονικό πριν από λίγο στην οδό Ιπποκράτους έξω από το νοσοκομείο  στο Ρίο Πατρών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες 62χρονος τράβηξε μαχαίρι και επιτέθηκε σε 31χρονο για προσωπικούς λόγους τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Ο δράστης συνελήφθη από δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. που προσέτρεξαν στο σημείο.

Οι αυτόπτες μάρτυρες στο σημείο δηλώνουν οτι ο καυγάς ανάμεσα στους δυο άνδρες ξεκίνησε για το ευτελές ποσό των 10 ευρώ και πως σχετίζεται με αγοραπωλησία ουσιών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις