Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός στο Ι.Χ. του στο πάρκινγκ της λιμενικής ζώνης- Τον αναζητούσαν επί ώρες- ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός στο Ι.Χ. του στο π...

Κοντά στο κολυμβητήριο του ΝΟΠ

21:55 Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες ο 69χρονος που βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του έλειπε από το σπίτι του επί ώρες γεγονός που έκανε την γυναίκα του να ανησυχήσει και να ζητήσει τη βοήθεια των ανθρώπων του Γ’ Αστυνομικού Τμήματος για να τον εντοπίσει.

Οι αστυνομικοί άρχισαν να ψάχνουν για το άνδρα ο οποίος τελικά βρέθηκε μέσα στο Ι.Χ. του που ήταν παρκαρισμένο στο παρκινγκ της παραλιακής κοντά στο κολυμβητήριο του ΝΟΠ.

 

 

20:55 Η Αστυνομία έχει αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια και πλέον διερευνάται κατά πόσο ο άνδρας πέθανε από παθολογικά αίτια μέχρι πριν λίγη ώρα δεν είχε ταυτοποιηθεί το πτώμα και εικαζόταν ότι ανήκει στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου μέσα στο οποίο βρέθηκε.

 

20.18: Το πτώμα ενός ηλικιωμένου άνδρα εντοπίστηκε, το απόγευμα της Τετάρτης, σε όχημα που ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ που βρίσκεται δίπλα από το ΝΟΠ, στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο θάνατός τους οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Δείτε φωτογραφίες του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου:

19.50: Στο σημείο έχει φθάσει ασθενοφόρο για να παραλάβει τη σορό του εκλιπόντος, ενώ ο χώρος έχει αποκλειστεί από την αστυνομία και το λιμενικό.

 

19:42: Πληροφορίες για την ανεύρεση πτώματος στο παρκινγκ έναντι της Βέσο Μάρε. Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, το άτομο βρέθηκε νεκρό στο όχημά του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις