Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΠΕΝΤΕ ΝΕΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

ΠΕΝΤΕ ΝΕΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΑΠ...

Τα 4 φιλμ στα Odeon Entertainment στη Βέσο Μάρε

Tέσσερα νέα φιλμ κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη 12 Απριλίου στις αίθουσες των Odeon Entertainment στη Βέσο Μάρε. Ένα απ’ αυτά είναι το ρομαντικό φιλμ «Ο Ήλιος του Μεσονυχτίου - Midnight Sun» σε σκηνοθεσία του Σκοτ Σπιρ.

Κινδυνεύοντας από την έκθεση στο φως του ήλιου, η 17χρονη Κέιτι περνάει την ημέρα της στο σπίτι συντροφιά με τον πατέρα της και την καλύτερή της φίλη. Τα βράδια όμως ο κόσμος της αλλάζει και γίνεται μαγικός: μπορώντας πλέον να κυκλοφορεί άφοβα, η Κέιτι περνά την ώρα της στον σιδηροδρομικό σταθμό, παίζοντας κιθάρα. Μια νύχτα, η μοίρα την ενώνει με τον Τσάρλι και οι δυο τους ερωτεύονται βαθιά κατά τη διάρκεια ενός ιδανικού καλοκαιριού. Η αγάπη θα τους αλλάξει για πάντα – μπορεί όμως το όνειρο να κρατήσει;

Σαν ένα παραμύθι, η ταινία του Σκοτ Σπιρ είναι βασισμένη στο «Song of the Sun» του Νοριχίρο Κοϊζούμι και αφηγείται μια ιστορία αγάπης με πρωταγωνιστές την Μπέλα Θορν, τον Πάτρικ Σβαρτζενέγκερ που είναι γιος του μυώδη σούπερ σταρ Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και τους Κουίν Σέπαρντ, Κεν Τρέμπλετ, Σουλέκα Μάθιου, Ρομπ Ριγκλ.

Το φιλμ έχει μέχρι στιγμής φτάσει τα 18 εκατομμύρια δολάρια σε διεθνείς εισπράξεις.

Διανομή: Odeon.

Επίσης βγαίνει η αστυνομική περιπέτεια με τίτλο «Συνομωσία – Unlocked» σε σκηνοθεσία του Μάικλ Απτεντ (Γορίλες στην Ομίχλη).

Η Άλις, πρώην ανακρίτρια της CIA τώρα ζει μια φυσιολογική ζωή στο Λονδίνο. Αναγκάστηκε να παραιτηθεί όταν απέτυχε να ανακρίνει έναν κρατούμενο με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να χάσουν την ζωή τους. Όταν η CIA συλλαμβάνει κάποιον που έχει άμεσες πληροφορίες για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα, η Άλις καλείται πάλι να τον ανακρίνει. Ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα στο δρόμο για την Υπηρεσία θα την κάνει να καταλάβει ότι της την έχουν στήσει και τώρα θα πρέπει με κίνδυνο την ζωή της να βρει τους συνωμότες και να αποτρέψει μια φονική βιολογική επίθεση στην πόλη.

Στην αστυνομική αυτή περιπέτεια (διανομή από την Σπέντζος Φιλμ) πρωταγωνιστεί η Νούμι Ραπάς, ο Ορλάντο Μπλουμ, η Τόνι Κολέτ αλλά και οι Τζον Μάλκοβιτς και Μάικλ Ντάγκλας.

Διάρκεια: 91 λεπτά.

Οι άλλες 2 νέες ταινίες στα Odeon Entertainment είναι η Γαλλική κωμωδία «Γκαστόν, ο Γκαφατζής - Gaston Lagaffe» του Πιέρ-Φρανσουά Μαρτέν-Λαβάλ (διανομή από Odeon) και η Αμερικάνικη περιπέτεια που μάλιστα βγαίνει στην Ελλάδα ταυτόχρονα με την έξοδο της στις ΗΠΑ, «Rampage: Το Απόλυτο Χάος – Rampage» του Μπραντ Πέιτον με τον Ντουέιν Τζόνσον (διανομή από την Tanweer).

Eκτός από τον γκαφατζή Γκαστόν, το κοινό θα γνωρίσει μέσα από την οικογενειακή κωμωδία «Γκαστόν ο γκαφατζής» που θα παιχθεί μεταγλωττισμένη στα ελληνικά, τον ευέξαπτο κύριο Πρινέλ, τη δεσποινίδα Ζαν με τη χαρακτηριστική αλογοουρά, τον αστυνόμο Λονγκταρέν και τον τρομερό και φοβερό κύριο Ντε Μεσμεκέρ! Ο Γκαστόν δεν είναι άλλος από τον διάσημο «χάρτινο» ήρωας του Βέλγου μέτρ των κόμικ Αντρέ Φρανκίν.

Τέλος στο «Rampage», κεντρικός ήρωας είναι ο επιστήμονας πρωτοζωολόγος Ντέιβις Οκόγιε, ένας άνδρας που κρατάει τον κόσμο σε απόσταση και μοιράζεται έναν ακλόνητο δεσμό με τον Τζορτζ, έναν εντυπωσιακά έξυπνο γορίλα τον οποίο φροντίζει από τη γέννησή του. Αλλά ένα παράνομο γενετικό πείραμα που πήγε στραβά μεταμορφώνει τον πράο γορίλα σε ένα οργισμένο τέρας. Τα πράγματα θα χειροτερέψουν, όταν σύντομα αποκαλύπτεται πως υπάρχουν και άλλα ζώα-κυνηγοί που έχουν τροποποιηθεί με παρόμοιο τρόπο. Η συγκεκριμένη περιπέτεια υπόσχεται και εντυπωσιακά εφέ και σκηνές δράσης.

*Στο Πάνθεον στη Δημ. Γούναρη ξεκινά από την Πέμπτη 12/4 μαζί με την Αθήνα σε διανομή της Feelgood, η Γαλλική κοινωνική ταινία «Η Υπόσχεση της Αυγής  - La Promesse de l’ Aube» του Ερίκ Μπαρμπιέ για τη ζωή του διάσημου συγγραφέα Ρομέν Γκαρί. Το σενάριο βασίστηκε στην ομότιτλη αυτοβιογραφία του Γκαρί, με επίκεντρο την περιπετειώδη σχέση με τη μητέρα του.

Το φιλμ κέρδισε το βραβείο Κοινού Fischer στο 19ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Αθήνας τον Μάρτιο του 2017.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View