Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

«ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ»: ΥΠΟΚΛΙΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΧΕΙΜΑΡΡΩΔΗ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ BOY BAND ΤΟΥ- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

«ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ»: ΥΠΟΚΛΙΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ Χ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ακόμα μια μεγάλη βραδιά στο Royal

Ηταν πραγματικά μοναδικός. Με τον κατάδικό του τρόπο, τον γεμάτο διονυσιακό μπρίο που σε κάνει να «ξεχνιέσαι» παντελώς. Για τρεισίμισι ώρες ο πάντα πληθωρικός συνθέτης- performer Σταμάτης Κραουνάκης και το δροσερό boy band του, παρέσυραν όλο το πλήθος που γέμισε το Royal απ’ άκρη σ’ άκρη, με ένα μουσικοθεατρικό πρόγραμμα μιας καινούριας «μπουάτ» προσωπικής σύλληψης, που ο ίδιος χαρακτηρίζει «κλαμπάτη».

Παρασκευή βράδυ, όλοι σιγοτραγούδησαν και καταχειροκρότησαν, αρκετοί χόρεψαν αλλά και γέλασαν και συγκινήθηκαν. Το σόου ήταν βασισμένο στην ιδιοσυγκρασία του Κραουνάκη, δηλαδή τρελό, χειμαρρώδες, λαικό αλλά και απίστευτα τρυφερό. Βασιζόταν στις καταπληκτικές φωνές και το ταμπεραμέντο οκτώ αγοριών με χρωματιστές εργατικές «σαλοπέτες» αλλά και σε κιθάρα, μπουζούκι, πιάνο, ακορντεόν, ντέφι...

Εδώ έσμιξαν άσματα τύπου «Με τα φώτα νυσταγμένα και βαριά» και «Δυο πόρτες έχει η ζωή»  με τα λατρεμένα ερωτικά κομμάτια –ύμνους «Αυτή η νύχτα μένει»,  «Όταν έχω εσένα»,  «Πόσο σ΄αγαπώ». Η παράσταση μεταφέρθηκε στην Πάτρα από τη μουσική σκηνή Σφίγγα στην καρδιά της Αθήνας, όπου «έσκιζε» τις Δευτέρες μέχρι πριν λίγες μέρες. Όπως θα δείτε από το φωτογραφικό άλμπουμ της βραδιάς, πολύς και γνωστός πατρινός κόσμος έσπευσε στο Royal για να μην τη χάσει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View