Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Ο "Α.Σ.Τ.Ο. - Επικοινωνούμε" δημιουργεί νέα ομάδα με άξονα το θέατρο

Πάτρα: Ο "Α.Σ.Τ.Ο. - Επικοινωνούμε&...

Απευθύνει πρόσκληση σε όσους ενδιαφέρονται τη Δευτέρα 19/3 στις 21.00

Στην παρέα του Πατρινού συλλόγου Α.Σ.Τ.Ο. - Επικοινωνούμε προστίθεται μία νέα ομάδα που λέγεται: ΘεΑ(Σ)ΤρΟ.

"Θέατρο είναι: Τρία σανίδια, δύο πρόσωπα, ένα δράμα...", Λόπε Ντε Βέγκα, θεατρικός συγγραφέας της εποχής του χρυσού Αιώνα του Ισπανικού θεάτρου.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση από τον Α.Σ.Τ.Ο. – Επικοινωνούμε  -Αντιεφησυχαστικό Σύλλογο Τωρινών Ονειροπόλων, καλεί όσους ενδιαφερόμενους επιθυμούν να ασχοληθούν με το θέατρο, την υποκριτική, την σκηνοθεσία, την σκηνογραφία, αλλά και την ενδυματολογία, την χορογραφία, τις κατασκευές, φωτισμούς, μουσική επένδυση, οργάνωση παραγωγής, ταξιθεσία, δημιουργία προγράμματος, κ.α. να έρθουν σε επικοινωνία με το σύλλογο.

Ο Α.Σ.Τ.Ο. σας δίνει την δυνατότητα να το κάνετε (θεατρική) πράξη! Όσοι από σας λοιπόν ενδιαφέρεστε, είστε ευπρόσδεκτοι την ερχόμενη Δευτέρα 19/3/2018 στις 9 μ.μ. στον χώρο του Α.Σ.Τ.Ο. (οδός Βαλτετσίου 3) στην πρώτη - και ελπίζουμε όχι...τελευταία - συνάντηση για την δημιουργία μιας Ομάδας που θα ασχολείται με το Θέατρο και τις διάφορες μορφές του. Επιστρατεύστε το κέφι σας και την δημιουργική σας διάθεση και ελάτε να συζητήσουμε ότι ιδέες και προτάσεις έχετε σχετικά, αναφέρει η ανακοίνωση - κάλεσμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture