Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Στην FOOD EXPO 2018 η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Στην FOOD EXPO 2018 η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Για την ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας

Στην FOOD EXPO 2018, τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στην ΝΑ Ευρώπη, συμμετείχε η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Οι Άγις Πιστιόλας, Πρόεδρος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και Μιχάλης Τσαούτος, Αντιπρόεδρος παρουσίασαν, στο πλαίσιο της έκθεσης, την αποστολή και τις δράσεις της Πρωτοβουλίας για την ανάδειξη του κεντρικού ρόλου των ελληνικών παραγωγικών-μεταποιητικών επιχειρήσεων στην παραγωγή και, πιο σημαντικά, διατήρηση του εθνικού πλούτου στη χώρα, καθώς και στη δημιουργία ενός βιώσιμου παραγωγικού μοντέλου που θα συμβάλλει καθοριστικά στην επανεκκίνηση και μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Σκοπός της Πρωτοβουλίας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας, καθώς και η πληροφόρηση της ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας μας.

Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» καλούνται να συμμετέχουν όλες οι ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές εταιρείες, που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ», απαιτούν ειδική πιστοποίηση και έλεγχο που διεξάγει αποκλειστικά η Εταιρεία Ελέγχων & Πιστοποιήσεων EUROCERT AΕ βάσει ειδικού προτύπου απαιτήσεων με συγκεκριμένα και μετρήσιμα κριτήρια.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά