Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αύριο, Τετάρτη 7 Μαρτίου και πάλι στην Πάτρα

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αύριο, Τετάρτ...

Με τις «φωνές των ποιητών»
 στην κεντρική σκηνή του Royal

Mετά τη sold out παράσταση της προηγούμενης Παρασκευής ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου επιστρέφει με τις  «Φωνές των ποιητών» στη μουσική σκηνή του Royal.

Ερμηνεύοντας γνωστά κι αγαπημένα κομμάτια, γνωστώ ποιητών και στιχουργών όπως ο Ρίτσος, ο Βάρναλης, ο Καββαδίας, o Ελύτης, ο Λειβαδίτης, αλλά και οι Μάνος Λοΐζος, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Νικόλας Άσιμος, Μάνος Ελευθερίου, Άλκης Αλκαίος, η Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, ο Οδυσσέας Ιωάννου ο σπουδαίος καλλιτέχνης αναμένεται να χαρίσει μία ακόμα βραδιά γεμάτη πάθος, ένταση και συγκλονιστικές ερμηνείες.

Την Τετάρτη 7 Μαρτίου, στις 9 το βράδυ, ο Bασίλης Παπακωνσταντίνου θα βρεθεί και πάλι στην κεντρική σκηνή του Royal για να ερμηνεύσει μοναδικά τραγούδια όπως το «Πρώτη Μαϊου», «Φοβάμαι», «Μαλαματένια λόγια», «Τρίτος Παγκόσμιος», «Μικρές Νοθείες», «Ομορφη πόλη», «Μέρα Μαγιού μου μίσεψες», «της αγάπης αίματα», αλλά και τη «Σφεντόνα», το «Μπαγάσας», το «Πάρε με», «Σ’ ακολουθώ», «Πριν το τέλος» και τόσα άλλα αγαπημένα, που όλοι γνωρίζουμε και θα σιγοτραγουδήσουμε (ξανά) μαζί του.

Μαζί του οι:
Πιάνο: Ανδρέας Αποστόλου
Μπάσο: Βαγγέλης Πατεράκης
Βιολί – τραγούδι: Μαίρη Μπρόζη

Προπώληση: 12 ευρώ / 10 ευρώ (περιορισμένων αριθμός φοιτητών - ανέργων)

Σημεία Προπώλησης: Discover Bookstore (στενάκι Βούρβαχη 3-5), Γωνιά του Βιβλίου (Αγίου Νικολάου 32), Queen café (Ψηλαλώνια), Φάρος εν Πάτραις.

Στην είσοδο: 15 ευρώ

Πληροφορίες - κρατήσεις: 2610 310120

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά