Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΑΚΟΥΩ ΤΟ «BAILANDO» LIVE! O ΚΟΥΚΛΟΣ ΛΑΤΙΝΟΣ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ ΕΝΡΙΚΕ ΙΝΓΚΛΕΣΙΑΣ 10/5 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΚΟΥΩ ΤΟ «BAILANDO» LIVE! O ΚΟΥΚΛΟΣ ΛΑΤΙ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ετοιμες για ΟΑΚΑ;

To μεγάλo καλλιτεχνικό γεγονός της εβδομάδας είνα ένα: Η άφιξη του  Ενρίκε Ινγκλέσιας, ενός από τους διασημότερους τραγουδιστές στον κόσμο και αδιαμφισβήτητου sex symbol στην εαρινή Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ολυμπιακό Στάδιο (ΟΑΚΑ) στο Μαρούσι στις 10 Μαίου, στο πλαίσιο της ευρωπαικής του τουρνέ. Ο πολυβραβευμένος λατίνος σούπερ σταρ δίνει την πρώτη του συναυλία στην Ελλάδα, με τη ζήτηση και τη δημοτικότητά του στο ζενίθ, καθώς την τελευταία πενταετία καθήλωσε αρένες 109 πόλεων με σοδειά-ρεκόρ 2 εκατομμύρια εισιτήρια. Η είδηση της άφιξής του, μόνο με το κοντσέρτο του Στινγκ στο θερινό Ηρώδειο συγκρίνεται σε status.

O 42χρονος ισπανοαμερικανός, ερμηνευτής, συνθέτης, ηθοποιός και παραγωγός θεωρείται βασιλιάς της λάτιν ποπ. Γιος του μύθου του τραγουδιού Χούλιο Ινγκλέσιας και σύζυγος της εκθαμβωτικής ρωσίδας τενίστριας Ανα Κουρνίκοβα, ξεκίνησε την καριέρα του στα μέσα του ’90. Πλέον έχουν πωληθεί συνολικά πάνω από 100 εκατομμύρια singles και άλμπουμ του παγκοσμίως και έχει κερδίσει 197 βραβεία, συμπεριλαμβανομένων των πολυάριθμων βραβείων Grammy, των παγκόσμιων μουσικών βραβείων, των αμερικανικών μουσικών βραβείων κ.α. Οι ζωντανές του εμφανίσεις είναι θρυλικές: Δέκα γιορτινές παγκόσμιες περιοδείες, με συναρπαστικές παρουσιάσεις σε μητροπόλεις όπως η Νέα Υόρκη, η πόλη του Μεξικού, η Μαδρίτη, το Λονδίνο, το Σύδνεϋ, το Κάιρο, η Ρίγα, το Μινσκ, το Ραμπάτ, η Κωνσταντινούπολη και το Κέιπ Τάουν. Το Billboard Magazine τον κατέταξε πέρυσι 14ο πιο επιτυχημένο άνδρα καλλιτέχνη όλων των εποχών στη χορευτική μουσική.

Από το 2014 με την μεγαλύτερη του περιοδεία "Sex & Love", έχει μαγέψει το κοινό του από τη Λατινική Αμερική, τη Νότια Αμερική, την Ευρώπη, τη Ρωσία και την Ασία ως στις ΗΠΑ. Με την τρέχουσα επιτυχία του "Duele el Corazon" γράφει μουσική ιστορία, ενώ με συνολικά 14 κομμάτια στο νούμερο ένα μεταξύ των οποίων τα Subeme la Radio, Bailando και Hero ανέβηκε στην κορυφή του "Billboard Dance Club Songs". Για τον επιτυχημένο σούπερ σταρ που ζει στο Μαϊάμι, αυτό αποτελεί ένα ακόμη πολύ ξεχωριστό επίτευγμα.

 

Εννοείται πρέπει να σπεύσουμε για εισιτήρια –κοστίζουν από 35 ως 150 ευρώ. Διατίθενται early bird εισιτήρια με έκπτωση 5€ σε όλες τις ζώνες.

 

 

 

.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View