Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η Ιρένε Σταυριανού προετοιμάζει το πιο λαμπερό event γάμου το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου και μας μιλάει αποκλειστικά

Η Ιρένε Σταυριανού προετοιμάζει το πιο λ...

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, Αγ. Νικολάου & Μαιζώνος

Με περισσότερα από 25 χρόνια συλλογικής εμπειρίας ως επίσημη αντιπρόσωπο της Swarovski, η Ιρένε Σταυριανού και οι συνεργάτες  της θα προσφέρουν την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών σε κάθε πτυχή του γάμου, προσθέτοντας την εξαιρετική λάμψη των κρυστάλλων Swarovski που κάνουν τη διαφορά! Με αφορμή το λαμπερό event γάμου που θα λάβει χώρα στον υπέρλαμπρο χώρο της Swarovski, Αγίου Νικολάου 30 και Μαιζώνος, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου η wedding planner Ιρένε Σταυριανού μοιράστηκε μαζί μας μια ξεχωριστή συνέντευξη όπως το νέο εγχείρημα που έχει ξεκινήσει με την CrystalStones.

Πείτε μας δύο λόγια για το νέο σας εγχείριμα;

Η CrystalStones είναι ένα ξεχωριστό δημιουργικό κατάστημα. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε αυτό τον κόσμο πιο στυλάτο και λαμπερό. Η CrystalStones  είναι η επέκταση της δραστηριότητάς μου έως σήμερα. Είναι χειροποίητες δημιουργίες διακοσμημένες με αυθεντικά κρύσταλλα Swarovski στο χώρο του γάμου, της διακόσμησης, της μόδας. Η CrystalStones οργανώνει, δημιουργεί, εμπνέεται τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις της ζωής σας και τις μετατρέπει σε μοναδικές!!Γάμος, βάφτιση, εταιρικές εκδηλώσεις,private και tailor maid events...

Τι είναι αυτό που σε έκανε να ασχοληθείς επαγγελματικά με το wedding planning;

Η μητέρα μου ως art designer και διακοσμήτρια χώρων και εκδηλώσεων ήταν από πολύ μικρή ηλικία η έμπνευσή μου και η ώθηση να εισχωρήσω στο κόσμο της δημιουργίας και της λάμψης. Αγαπώ πολύ τους γάμους σαν μυστήριο, θεσμό και γεγονός και κάθε φορά που αναλαμβάνω να οργανώσω μια τέτοια ιδιαίτερη στιγμή είναι σαν να ζω και να διακοσμώ τον δικό μου γάμο. Ο κόσμος των εκδηλώσεων μου δίνει την δυνατότητα να εκφράσω όλη την δημιουργικότητα, αγάπη, λάμψη σε αυτό που με εμπνέει.

Από πού βρίσκεις έμπνευση;

Η προσωπικότητα και η ιστορία ενός ζευγαριού είναι η κύρια πηγή έμπνευσής μου όταν καλούμαι να οργανώσω ένα ξεχωριστό event. Από τα πρώτα λεπτά της συζήτησής μας αντιλαμβάνομαι πιο είναι το συστατικό που θα κάνει την δική τους στιγμή ξεχωριστή.. η στιγμή που γνωρίστηκαν, τα βλέμματα που ανταλλάσουν, τα βιώματά τους και τα συναισθήματα τους αποτελούν αστείρευτη έμπνευση για μένα!! Η καθημερινότητα μου, η εμπειρία μου, ο αστραφτερός κόσμος της Swarovski ,η αγάπη μου να περιεργάζομαι τα αντικείμενα και να τα παρατηρώ, λεπτομέρειες που πιάνει το μάτι δημιουργούν στο μυαλό μου ευφάνταστες εικόνες. Κάθε γάμος είναι ξεχωριστός!!

Τι είναι αυτό που κάνει τη δική σου δουλειά να ξεχωρίζει;

Η CrystalStones έχει την δυνατότητα να απογειώνει την αισθητική και την ατμόσφαιρα κάθε event που αναλαμβάνει υπερβαίνοντας τις προσδοκίες .Συλλέγει όλες τις εικόνες, τις πληροφορίες και τις ανάγκες και τις μετουσιώνει σε ένα εκθαμβωτικό αποτέλεσμα. Ο στολισμός, ο χώρος της εκδήλωσης, η φωτογραφία, η μουσική επένδυση… όλη η αισθητική ανταποκρίνεται σε αυτό που ο καθένας έχει ονειρευτεί για την δική του ξεχωριστή στιγμή..

Που θα ήθελες ιδανικά να ήταν ο επόμενος γάμος που θα οργανώσεις;

Η φύση και το ελληνικό τοπίο είναι κάτι που με συναρπάζει. Οι άνθρωποι που έρχονται από άλλες χώρες και θέλουν να κάνουν τον γάμο τους εδώ με την δική μας κουλτούρα και ατμόσφαιρα με εμπνέουν. Αυτή την δυνατότητα να συνδυάσω αρμονικά άλλους πολιτισμούς με τον δικό μας μου τον δίνει η Σαντορίνη και η Μάνη..αποτελούν τον καλύτερο καμβά για να συνδυάσω αυτό το contrast εικόνων και αισθητικής .Το ταξίδι της χώρας μας μέσω του ομορφότερου event της ζωής τους είναι το δικό μου ομορφότερο λαμπερό ταξίδι..

Είναι ένας τέτοιος γάμος με αυθεντικά κρύσταλλα Swarovski οικονομικά προσιτός για ένα νέο ζευγάρι;

Μελετώντας τις ανάγκες του κάθε ζευγαριού έχουμε την δυνατότητα να σχεδιάσουμε ένα εξαιρετικά λαμπερό γάμο βάση του προϋπολογισμού που διαθέτει. Συμπέρασμα: Είναι γάμος προσιτός για όλους!

Κάτι τελευταίο που θα θέλατε να μας πείτε;

Το πλήρες πακέτο του γάμου περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για μια άψογη και ξέγνοιαστη προετοιμασία γάμου και είμαστε διαθέσιμοι να εργαστούμε από την πρώτη στιγμή της προετοιμασίας του γάμου σας μέχρι και την τελευταία ημέρα της τελετής με μεγάλη αφοσίωση και πάθος. Η ζωή μας είναι δώρο και θα πρέπει να είναι λαμπερή!

Συντελεστές

Γάμος: Ιρένε Σταυριανού / Crystal-Stones.eu

Special event manager : Αντωνία Κασπίρη

Χώρος εκδήλωσης: O'mega Yacht Club

Νυφικό: Φωτεινή Ξιγκάκη

Νυφικό: Μέμη

Hairstyling: Κωνσταντίνος Χειμαριώτης

Hairstyling: Τhe Parlor

Hairstyling & make up: Κυριάκος Λαινάς

Make up: Lilit Badalyan

Nail Artist : Ζήνα Shafikova

Γλυκά: Ταξιάρχης- Ντα Βίντσι

Aυτοκίνητο: Wedding Vintage Cars - Μιχάλης Τελιόπουλος

Κοστούμι γαμπρού: The Mark – Κωνσταντινίδης

Κοστούμι γαμπρού: Palazzo

Εσώρουχα Νύφης : Κάλλιστρος

Ρουχα ​​παρανύμφων: Desiree

Φωτογράφος: Ολίβια Ανθοπούλου

Φωτογράφος: Δημήτρης Τεκτονίδης

Βιντεοσκόπηση : Νίκος Φωτακόπουλος

Βιντεοσκόπηση : Θοδωρής Παρασκευάς

Ανθοπωλείο : Κουτρούμπας

Ανθοπωλείο : Γιώργος Γκολφινόπουλος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά