Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΛΗΡΩΜΑ «ΑΣΣΟΙ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ» ΚΑΙ ΤΟ ON COURT RIO TENNIS CLUB ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕ ΠΑΡΤΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ

ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΛΗΡΩΜΑ «ΑΣΣΟΙ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ» ΚΑ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Παρελαύνουν και τρέχουν στον δικό τους καρναβαλικό παιδότοπο

Δεν τελειώνει το Καρναβάλι των Μικρών μετά τη λήξη της παιδικής παρέλασης την ερχόμενη Κυριακή 11 Φεβρουαρίου. Το γκρουπ «Άσσοι στο μανίκι» του On Court Rio Tennis Club φυλάει το καλύτερο φύλλο για το τέλος, καθώς υπόσχεται ξέφρενο καρναβαλικό πάρτι για μικρούς και μεγάλους, αμέσως μετά την πομπή στο W Events στο Ρίο.

 

Όπως συνέβη και πέρυσι πολλές οικογένειες φίλων μασκαράδων θα διασκεδάσουν μαζί για την λήξη του παιδικού καρναβαλιού. Ο άπλετος χώρος του W Events θα μεταμορφωθεί ξανά σε έναν πολύχρωμο και τεράστιο παιδότοπο που μαγεύει τα παιδιά. Προμηνύεται ένας «μοναδικός στίβος μάχης»: τραμπολίνο και ποδοσφαιράκι θα περιμένουν όλους τους μικρούς καρναβαλιστές να περάσουν ένα αξέχαστο και παιχνιδιάρικο μεσημέρι. Επιπλέον αναμένονται πολλές εκπλήξεις, μπαλόνια, σερπαντίνες, κομφετί και σοκολατοπόλεμος. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει φαγητό-ποτό-χορό- -διασκέδαση-παιχνιδι  μέχρι τελικής πτώσεως!

 

info : 6972266237 6934605533

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View