Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το Πάσχα στην Ελλάδα το φιλμ φαντασίας «Πτυχή στο Χρόνο - A Wrinkle in Time»

Το Πάσχα στην Ελλάδα το φιλμ φαντασίας «...

Πρωταγωνιστούν οι Κρις Πάιν, Gugu Mbatha-Raw, Oprah Winfrey

Tην Κυριακή του Πάσχα 8 Απριλίου θα βγει στην Ελλάδα η νέα ταινία της Ντίσνει, «Πτυχή στο Χρόνο - A Wrinkle in Time» σε σκηνοθεσία της 45χρονης μαύρης σκηνοθέτιδας Ava Du Vernay, δημιουργού της «Σέλμα».

Η Meg Murry είναι μια συνηθισμένη μαθήτρια του δημοτικού, η οποία παλεύει με θέματα αυτοεκτίμησης και θέλει απλώς να ταιριάζει με τους υπόλοιπους.

Κόρη δύο καταξιωμένων φυσικών, είναι πανέξυπνη και προικισμένη, όπως είναι άλλωστε και ο αδερφός της, ο Charles Wallace, ωστόσο η Meg δεν έχει ακόμα συνειδητοποιήσει τα ταλέντα της.

Τα πράγματα γίνονται εξαιρετικά πολύπλοκα όταν ο μπαμπάς της εξαφανίζεται, αφήνοντας την Meg και τη μαμά της με ραγισμένη καρδιά.

Ο Charles Wallace συστήνει τη Meg και το συμμαθητή της, Calvin, σε τρία ουράνια πλάσματα (Mrs. Which, Mrs. Whatsit και Mrs. Who) που ήρθαν στη Γη για να βοηθήσουν στην αναζήτηση του κύριου Murry και όλοι μαζί ξεκινούν ένα απερίγραπτο ταξίδι.

Ταξιδεύοντας μέσω μιας πτύχωσης του χρόνου που λέγεται tessering, μεταφέρονται σε κόσμους πέρα από τη φαντασία τους όπου πρέπει να αντιμετωπίσουν μια καταχθόνια δύναμη.

Για να καταφέρουν να επιστρέψουν στη Γη, η Meg πρέπει να αντιμετωπίσει το σκοτάδι μέσα της για να τιθασεύσει τη δύναμη που χρειάζεται και να νικήσει το έρεβος που ετοιμάζεται να καταπιεί το Σύμπαν.

Το φιλμ βγαίνει στις ΗΠΑ στις 8 Μαρτίου. Πρωταγωνιστούν ο 38χρονος Chris Pine και οι Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, Mindy Kaling, Gugu Mbatha-Raw, Michael Peña, Storm Reid και ο Zach Galifianakis.

Στην Ελλάδα θα βγει σε διανομή της εταιρείας FEELGOOD. Το σενάριο της Jennifer Lee έχει βασιστεί στη νουβέλα της Madeleine L'Engle που κυκλοφόρησε το 1962.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture